Влак Валядолид - Тур цени от 216,23 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Валядолид до Тур с влак

Пътуването от Валядолид до Тур от влак е 768,2 km и отнема 17 ч 37 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 07:35 ч. и последното на 13:53 ч.. Възможно е да пътувате от Валядолид до Тур от влак само за 216,23 лв. или за 305,14 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 216,23 лв..

Най-ниската цена216,23 лв.
Продължителност на пътуването17 ч 37 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена216,23 лв.
Най-висока цена305,14 лв.
Първо заминаване07:35 ч.
Последно заминаване13:53 ч.
Разстояние768,2 km
ЗаминаванеВалядолид
ПристиганеТур
ПревозвачиOUIGO, RenfeОще

Влак Билети от Валядолид до Тур

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Валядолид до Тур с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Валядолид до Тур? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Валядолид до Тур, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Валядолид до Тур с влак?

Средно билетът за влак от Валядолид до Тур ще ви струва 260,18 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 216,23 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Валядолид до Тур. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Валядолид до Тур ще ви струва 260,18 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Валядолид до Тур с влак?

Пътуването между Валядолид и Тур с влак е приблизително 768,2 km. Ще ви отнеме около 17 ч 37 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Валядолид до Тур обхваща разстояние от 768,2 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 17 ч 37 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 13 ч 12 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Валядолид до Тур по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Валядолид до Тур?

Първото пътуване за деня тръгва от Валядолид в 07:35 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 13:53 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Валядолид и Тур. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първото пътуване през нощта тръгва от Валядолид в 07:35 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 13:53 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Валядолид и Тур. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Валядолид до Тур?

Ще можете да напуснете Валядолид, като използвате спирки като Valladolid (Spain),Valladolid Universidad. Те ви свързват със спирки, включително Tours Gare SNFC,Tours Peupliers,Tours, Lycée Grandmont в Тур. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Валядолид, или в Тур, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Валядолид до Тур има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Валядолид до Тур може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Валядолид до Тур. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Валядолид до Тур варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Валядолид до Тур. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Валядолид до Тур

Евтини билети за влак от Валядолид до Тур
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Валядолид до Тур.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Валядолид до Тур, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Валядолид до Тур.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Валядолид до Тур

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Валядолид до Тур

Най-евтините билети за влак Валядолид - Тур могат да бъдат намерени само за 170,14 лв., ако имате късмет, или средно за 194,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 243,51 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Тур с влак

Когато пътувате до Тур с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

През 2013 г. френската национална железопътна компания SNCF представи OUIGO, за да предложи бюджетни варианти за пътуване с TGV. Изберете между светкавично бързия OUIGO Grande Vitesse, достигащ скорост от 300 км/ч, или по-спокойния OUIGO Classique, който предлага носталгично изживяване при пътуване с влак.

Типове билети и съоръжения от Валядолид до Тур

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от OUIGO при пътуване от Валядолид до Тур.

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse предлага една класа, подобно на пътуването във втора класа, което обяснява достъпните цени на билетите. Тарифите за възрастни започват от 10 евро в зависимост от дестинацията, докато децата могат да пътуват за 5 евро. Билети за OUIGO могат да бъдат закупени само онлайн.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique има само една класа, която е еквивалентна на пътуване във втора класа, поради което цените на билетите са ниски. Предлагат се билети от €10 за възрастни (в зависимост от дестинацията) и €5 за деца, а билетите за влак OUIGO са достъпни само онлайн.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Имате достъп до WiFi (OUIFI) и се ровите в развлекателния портал OUIFUN срещу допълнителна такса.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Във влаковете Ouigo само седалките на най-горния етаж в избрани автобуси се предлагат с електрически контакти. Обърнете внимание, че тези седалки се предлагат срещу допълнително заплащане, а на долната палуба изобщо липсват контакти.
luggage Багаж open icon close icon
OUIGO ви позволява да носите два малки елемента ръчен багаж или една бройка с размери 36 x 27 x 15 cm безплатно, заедно с ръчен багаж с размери 55x35x25 cm без ограничения в теглото. За по-големи артикули се прилага такса от 5 евро за онлайн резервации, направени предварително, и тя достига до 20 евро, ако платите лично на гарата.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във Франция услугите Train classique на OUIGO предоставят услуга за закуска на седалката, въпреки че това не е налично във високоскоростните влакове. За тези, които пътуват в Испания, посещението на OUIBAR в автобус 4 предлага разнообразие от напитки и закуски.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте комфортно, като всички автобуси са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Планирате да вземете със себе си по-големи предмети като велосипед, скутер, ски или музикален инструмент? Ако резервирате онлайн предварително, това е само €5 такса. Но ако решите да платите на гарата, таксата достига до 20 евро.
Услуги на борда OUIGO and SNCF от Валядолид до Тур
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Валядолид до Тур от train.
съоръжения OUIGO SNCF
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check
quiet_zone Тиха зона cross check
accessibility Достъпност cross check
air_con Климатик cross check
bicycle Велосипед cross check
sleeper_couchette спално място cross check

Валядолид до Тур Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
53.77kg
Автобус
57.61kg
Полет
153.64kg
Кола
122.91kg
Какви са емисиите на CO2 за Валядолид до Тур с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Валядолид и Тур са 53.77kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Валядолид и Тур? Като вземете влака между Валядолид и Тур, ще спестите 99.87kg CO2 емисии спрямо полет, 3.84kg спрямо автобус и 69.14kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Валядолид до Тур?
Билет влак от Валядолид до Тур е 260,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 216,23 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Валядолид до Тур?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Валядолид до Тур е 216,23 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Валядолид и Тур от влак?
Валядолид до Тур е 768,2 km.
Колко време трае влак между Валядолид и Тур?
Валядолид до Тур е средно 17 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 12 мин.
Какви компании работят от Валядолид до Тур?
Валядолид до Тур се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail OUIGO, Renfe, 2C and SNCF предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Валядолид до Тур?
Валядолид до Тур има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Валядолид до Тур?
Най-ранният влак от Валядолид до Тур тръгва на 07:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Валядолид до Тур?
Последният влак от Валядолид до Тур тръгва на 13:53 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Валядолид до Тур?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 216,23 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Валядолид до Тур от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Валядолид и Тур е 13 ч 12 мин.
Има ли директен влак от Валядолид към Тур?
Да, има директен влак между Валядолид и Тур.
Какви са емисиите на CO2 за Валядолид до Тур от влак?
Пътуването на влак от Валядолид до Тур създава 53.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от Валядолид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Валядолид

Други дестинации от Валядолид

Основни маршрути до Тур

Свързани маршрути

Други популярни маршрути