Влак Прато - Флоренция цени от 5,48 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Прато до Флоренция с влак

Пътуването от Прато до Флоренция от влак е 18,29 km и отнема 0 ч 26 мин. Има 46 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Прато до Флоренция от влак само за 5,48 лв. или за 49,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,48 лв..

Най-ниската цена5,48 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 26 мин
Връзка на ден46
Най-ниската цена5,48 лв.
Най-висока цена49,90 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние18,29 km
ЗаминаванеПрато
ПристиганеФлоренция
ПревозвачиTrenitalia, DB - IntercityОще

Влак Билети от Прато до Флоренция

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Прато до Флоренция

Кой е най-добрият начин да се стигне от Прато до Флоренция? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Прато до Флоренция, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Прато до Флоренция?

Цените ще варират, когато пътувате от Прато до Флоренция. Средно обаче ще платите около 20,08 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,48 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Прато до Флоренция. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Прато до Флоренция ще ви струва 20,08 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Прато до Флоренция с влак?

Пътуването от Прато до Флоренция с влак обикновено отнема 0 ч 26 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 18,29 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 26 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Прато до Флоренция, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Прато и Флоренция ще завършат пътуването в 0 ч 12 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 26 мин, за да пътувате 18,29 km между Прато и Флоренция.

Кои спирки се използват при пътуване от Прато до Флоренция?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Прато и Флоренция. Можете да започнете пътуването си в Прато на спирки като Prato, Piazzale Del Museo,Prato Central Station. Те се свързват със спирки, включително Firenze Campo Di Marte,Florence, Florence (Piazzale Montelungo),Scandicci, Villa Constanza,Florence - Rifredi,Florence Cascine,Firenze S. Marco Vecchio,Florence Santa Maria Novella в Флоренция. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Прато до Флоренция.

Колко пъти на ден има тръгващи от Прато за Флоренция?

Ако искате да стигнете от Прато до Флоренция, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 46 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 35 директни пътувания между Прато и Флоренция. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 11 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Прато до Флоренция. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Прато до Флоренция

Евтини билети за влак от Прато до Флоренция
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Прато до Флоренция.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Прато до Флоренция, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Прато до Флоренция.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Прато до Флоренция

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Флоренция с влак

Когато пътувате до Флоренция с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Ferrovie dello Stato Italiane е собственик на Trenitalia, която служи като основен влаков оператор в Италия. Високоскоростните влакове Frecciarossa свързват Милано, Рим, Неапол, Флоренция и Торино със скорости до 300 km/h (186 mph). Frecciargento и Frecciabianca са две други високоскоростни услуги, които работят с малко по-бавни темпове, но осигуряват връзка с по-малки градове. Trenitalia управлява регионални и междуградски влакове и осигурява международни връзки със съседните страни чрез влаковете EuroCity.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Прато до Флоренция

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - Intercity при пътуване от Прато до Флоренция.

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда Trenitalia, DB - Intercity and Autobus от Прато до Флоренция
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Прато до Флоренция от train.
съоръжения Trenitalia DB - Intercity Autobus
quiet_zone Тиха зона check cross cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check cross
luggage Багаж check check cross
accessibility Достъпност check cross cross
food_and_drink Храни и напитки check check cross
air_con Климатик check cross cross
bicycle Велосипед check cross cross
sleeper_couchette спално място check cross cross

Прато до Флоренция Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.28kg
Автобус
1.37kg
Полет
3.66kg
Кола
2.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Прато до Флоренция с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Прато и Флоренция са 1.28kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Прато и Флоренция? Като вземете влака между Прато и Флоренция, ще спестите 2.38kg CO2 емисии спрямо полет, 0.09kg спрямо автобус и 1.65kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Прато до Флоренция?
Билет влак от Прато до Флоренция е 20,08 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,48 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Прато до Флоренция?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Прато до Флоренция е 5,48 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Прато и Флоренция от влак?
Прато до Флоренция е 18,29 km.
Колко време трае влак между Прато и Флоренция?
Прато до Флоренция е средно 0 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 12 мин.
Какви компании работят от Прато до Флоренция?
Прато до Флоренция се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Trenitalia, DB - Intercity, Regionale Veloce and Autobus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Прато до Флоренция?
Прато до Флоренция има средно 46 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Прато до Флоренция?
Най-ранният влак от Прато до Флоренция тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Прато до Флоренция?
Последният влак от Прато до Флоренция тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Прато до Флоренция?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,48 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Прато до Флоренция?
Има средно 35 от Прато до Флоренция.
Кое е най-бързото време за пътуване между Прато до Флоренция от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Прато и Флоренция е 0 ч 12 мин.
Има ли директен влак от Прато към Флоренция?
Да, има директен влак между Прато и Флоренция.
Какви са емисиите на CO2 за Прато до Флоренция от влак?
Пътуването на влак от Прато до Флоренция създава 1.28kg CO2 емисии.

Отидете локално от Прато

Популярни маршрути

Международни маршрути от Прато и близките райони

Други дестинации от Прато

Основни маршрути до Флоренция

Свързани маршрути

Други популярни маршрути