Влак Мадрид - Авила цени от 18,10 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Авила с влак

Пътуването от Мадрид до Авила от влак е 88,5 km и отнема 1 ч 38 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 06:40 ч. и последното на 21:47 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Авила от влак само за 18,10 лв. или за 26,51 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,10 лв..

Най-ниската цена18,10 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 38 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена18,10 лв.
Най-висока цена26,51 лв.
Първо заминаване06:40 ч.
Последно заминаване21:47 ч.
Разстояние88,5 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеАвила
ПревозвачиRenfe REGIONAL, Renfe - Media Distancia

Влак Билети от Мадрид до Авила

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Мадрид до Авила с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Мадрид до Авила. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Мадрид до Авила?

Когато пътувате от Мадрид до Авила, можете да очаквате да платите средно около 24,68 лв.. Може да успеете да намерите цени до 18,10 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Авила. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Мадрид до Авила ще ви струва 24,68 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Мадрид до Авила с влак?

Средното време за пътуване е 1 ч 38 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 88,5 km от Мадрид до Авила. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Мадрид до Авила да отнеме повече от 1 ч 38 мин. Пътуването между Мадрид и Авила продължава около 88,5 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 38 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 26 мин. Ако се опитвате да стигнете от Мадрид до Авила възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Мадрид до Авила?

По принцип първото отпътуване за деня от Мадрид ще бъде в 06:40 ч., а последното - в 21:47 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Мадрид до Авила могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Мадрид до Авила тръгва в 06:40 ч., докато последният отпътува в 21:47 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Мадрид и Авила. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Мадрид до Авила?

В Мадрид спирките за заминаване включват MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid Barajas Airport,Madrid Puente de la Cea,Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid-Atocha. Когато пристигнете в Авила, може да успеете да слезете на спирки като Ávila. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Мадрид до Авила?

Маршрутът от Мадрид до Авила се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Мадрид са средно 13 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Мадрид до Авила, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 13 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Авила. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Авила

Евтини билети за влак от Мадрид до Авила
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Авила.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Авила, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Авила.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Авила

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18,10 лв. до 32,19 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 44% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Авила

Най-евтините билети за влак Мадрид - Авила могат да бъдат намерени само за 18,75 лв., ако имате късмет, или средно за 20,49 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 23,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Авила с влак

Когато пътувате до Авила с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Мадрид до Авила Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.19kg
Автобус
6.64kg
Полет
17.7kg
Кола
14.16kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Авила с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Авила са 6.19kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Авила? Като вземете влака между Мадрид и Авила, ще спестите 11.51kg CO2 емисии спрямо полет, 0.45kg спрямо автобус и 7.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Авила?
Билет влак от Мадрид до Авила е 24,68 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,10 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Авила?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Авила е 18,10 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Авила от влак?
Мадрид до Авила е 88,5 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Авила?
Мадрид до Авила е средно 1 ч 38 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 26 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Авила?
Мадрид до Авила се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Renfe REGIONAL, Renfe - Media Distancia and Renfe REGIONAL EXPRESS предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Авила?
Мадрид до Авила има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Авила?
Най-ранният влак от Мадрид до Авила тръгва на 06:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Авила?
Последният влак от Мадрид до Авила тръгва на 21:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Авила?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,10 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Авила?
Има средно 13 от Мадрид до Авила.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Авила от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Авила е 1 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Авила?
Да, има директен влак между Мадрид и Авила.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Авила от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Авила създава 6.19kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Свързани маршрути

Други популярни маршрути