Влак Мадрид - Саламанка цени от 20,64 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 48,82 лв.
утре 20,64 лв.
2 дни 20,64 лв.
3 дни 20,64 лв.

Мадрид до Саламанка с влак

Пътуването от Мадрид до Саламанка от влак е 176,59 km и отнема 2 ч 59 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 06:45 ч. и последното на 21:30 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Саламанка от влак само за 20,64 лв. или за 152,61 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,64 лв..

Най-ниската цена20,64 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 59 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена20,64 лв.
Най-висока цена152,61 лв.
Първо заминаване06:45 ч.
Последно заминаване21:30 ч.
Разстояние176,59 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеСаламанка
ПревозвачиRenfe, Renfe - Media Distancia

Влак Билети от Мадрид до Саламанка

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Мадрид до Саламанка с Virail

Планирате да пътувате от Мадрид до Саламанка? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Мадрид до Саламанка?

Цените на билетите за влак от Мадрид до Саламанка варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Мадрид до Саламанка ще струват 20,64 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 59,62 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Саламанка. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Мадрид до Саламанка варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 59,62 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Мадрид до Саламанка с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 59 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 176,59 km от Мадрид до Саламанка. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Мадрид до Саламанка да отнеме повече от 2 ч 59 мин. Пътуването от Мадрид до Саламанка обхваща разстояние от 176,59 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 59 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 40 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Мадрид до Саламанка по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Мадрид до Саламанка?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Мадрид до Саламанка, който обикновено тръгва в 06:45 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Мадрид в 06:45 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Саламанка. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Мадрид до Саламанка?

Можете да тръгнете от Мадрид на спирки като Madrid-Atocha,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid Barajas Airport,MADRID (E),Madrid Puente de la Cea,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Chamartin,Madrid - Avenida de America. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Саламанка на следните спирки: Salamanca, Pº. Estación S/n. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Мадрид и Саламанка. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Мадрид до Саламанка?

Ще можете да пътувате от Мадрид до Саламанка, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 11 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Мадрид до Саламанка, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 9 директни връзки от Мадрид до Саламанка всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Саламанка. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Саламанка

Евтини билети за влак от Мадрид до Саламанка
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Саламанка.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Саламанка, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Саламанка.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Саламанка

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,86 лв. до 48,31 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 73% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Саламанка

Най-евтините билети за влак Мадрид - Саламанка могат да бъдат намерени само за 40,19 лв., ако имате късмет, или средно за 49,25 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 62,70 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Саламанка с влак

Когато пътувате до Саламанка с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Мадрид до Саламанка Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.36kg
Автобус
13.24kg
Полет
35.32kg
Кола
28.25kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Саламанка с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Саламанка са 12.36kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Саламанка? Като вземете влака между Мадрид и Саламанка, ще спестите 22.96kg CO2 емисии спрямо полет, 0.88kg спрямо автобус и 15.89kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Саламанка?
Билет влак от Мадрид до Саламанка е 59,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,64 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Саламанка?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Саламанка е 20,64 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Саламанка от влак?
Мадрид до Саламанка е 176,59 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Саламанка?
Мадрид до Саламанка е средно 2 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Саламанка?
Мадрид до Саламанка се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Renfe, Renfe - Media Distancia and Alvia предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Саламанка?
Мадрид до Саламанка има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Саламанка?
Най-ранният влак от Мадрид до Саламанка тръгва на 06:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Саламанка?
Последният влак от Мадрид до Саламанка тръгва на 21:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Саламанка?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,64 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Саламанка?
Има средно 9 от Мадрид до Саламанка.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Саламанка от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Саламанка е 1 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Саламанка?
Да, има директен влак между Мадрид и Саламанка.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Саламанка от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Саламанка създава 12.36kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Свързани маршрути

Други популярни маршрути