Влак Мадрид - Севиля цени от 25,75 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 35,22 лв.
утре 67,06 лв.
2 дни 35,22 лв.
3 дни 44,83 лв.

Мадрид до Севиля с влак

Пътуването от Мадрид до Севиля от влак е 390,95 km и отнема 2 ч 58 мин. Има 37 връзки на ден, с първото заминаване на 06:50 ч. и последното на 21:10 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Севиля от влак само за 25,75 лв. или за 247,91 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,75 лв..

Най-ниската цена25,75 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 58 мин
Връзка на ден37
Най-ниската цена25,75 лв.
Най-висока цена247,91 лв.
Първо заминаване06:50 ч.
Последно заминаване21:10 ч.
Разстояние390,95 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеСевиля
ПревозвачиRenfe, Renfe - Media DistanciaОще

Влак Билети от Мадрид до Севиля

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Мадрид до Севиля с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Мадрид до Севиля. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Мадрид до Севиля?

Цените ще варират, когато пътувате от Мадрид до Севиля. Средно обаче ще платите около 92,30 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 25,75 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Севиля. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Мадрид до Севиля. Средно обаче ще платите около 92,30 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мадрид до Севиля с влак?

При разстояние от 390,95 km между Мадрид и Севиля, обикновено отнема 2 ч 58 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 58 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Мадрид и Севиля продължава около 390,95 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 58 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 33 мин. Ако се опитвате да стигнете от Мадрид до Севиля възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Мадрид до Севиля?

Първото пътуване за деня тръгва от Мадрид в 06:50 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:10 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Севиля. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Мадрид в 06:50 ч., а последният - в 21:10 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Мадрид до Севиля могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Мадрид до Севиля?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мадрид от следните спирки: MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid Barajas Airport,Madrid-Atocha,Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Puente de la Cea. Пристигайки в Севиля, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Seville Airport, SVQ,Bellavista(ES),Sevilla-Virgen Del Rocio,Sevilla-San Bernardo,Seville - Santa Justa,Seville (Plaza De Armas). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Севиля.

Колко пъти на ден има пътувания от Мадрид до Севиля?

Точният брой на пътуванията от Мадрид до Севиля може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 37 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Мадрид до Севиля. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Мадрид до Севиля варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 34 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Севиля. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Севиля

Евтини билети за влак от Мадрид до Севиля
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Севиля.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Севиля, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Севиля.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Севиля

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 43,25 лв. до 96,71 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 55% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Севиля

Най-евтините билети за влак Мадрид - Севиля могат да бъдат намерени само за 39,82 лв., ако имате късмет, или средно за 62,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 72,91 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Севиля с влак

Когато пътувате до Севиля с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Влаковете Avlo бяха въведени през 2020 г. като високоскоростна влакова услуга, управлявана от Renfe, националната железопътна компания на Испания, като по-достъпна алтернатива на високоскоростната влакова услуга AVE. Влаковете Avlo, за разлика от AVE, предлагат една класа места за сядане и имат по-малко бордови услуги, за да предложат повече пътнически капацитет. Основните гари са Барселона Сантс, Мадрид Аточа и Сарагоса-Делисиас.

Iryo е испански оператор на високоскоростни влакове, основан през 2019 г. и обслужващ големите градове на Испания като Мадрид, Барселона, Малага, Севиля, Валенсия и Сарагоса. iryo оперира в националната железопътна мрежа в Испания, като използва най-новите високоскоростни влакове AVE за превоз на пътници със скорости до 310 км/ч.

Alvia, управлявана от Renfe, е високоскоростна влакова услуга в Испания. Със скорости до 250 км/ч влаковете Alvia, малко по-бавни от максималната скорост от 300 км/ч за влаковете AVE, предлагат комфорт и удобства като климатик, Wi-Fi и електрически контакти. Те безпроблемно свързват регионалните станции с големите градове, осигурявайки ефективно пътуване. Трите налични модела влакове са Class 120, Class 130 и Class 730.

Типове билети и съоръжения от Мадрид до Севиля

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVLO и Iryo при пътуване от Мадрид до Севиля.

Economy Class

Можете да пътувате със стандартния билет за „икономична класа“ във влаковете на Avlo, който се отнася до стандартното, основно ниво на налични места във влака. С този билет имате достъп до основни удобства като рафтове за багаж, лампи за четене, тоалетни.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular

„Singular tarife“ предлага гъвкавост за предприемачи и компании с персонализирано обслужване на клиенти от iryo асистенти.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Inicial

Първоначалната тарифа на iryo осигурява достъпно пътуване без компромис с комфорта или обслужването.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular ONLY YOU

Тарифата „Singular Only YOU“ е предназначена за предприемачи и компании, като предоставя най-добрите условия за промени и анулации в билета.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Infinita

Infinita е ол инклузив тарифа на iryo, която предлага най-добрите възможности за пътуване с гъвкавост и комфорт.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани с Avlo с безплатен WiFi чрез PlayRenfe. Насладете се на филми, телевизионни предавания и различни четива на една ръка разстояние.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на Avlo е оборудвана с електрически контакт за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Можете да носите ръчен багаж без ограничение на теглото, като чанта, раница или подобен артикул, с размери до 27x36x25 cm, както и чекиран багаж без ограничение на теглото, като куфар, с размери до до 55x35x25 см, без да плащате допълнителна такса върху цената на билета, който плащате по тарифата Basic.
accessibility Достъпност open icon close icon
Avlo осигурява помощ за пътници с намалена подвижност. Обърнете се към Avlo за повече подробности.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че Avlo не предлага услуги за хранене, можете да намерите автомати за продажба, заредени с набор от напитки и закуски. Имайте предвид, че тези машини приемат само плащания с карти.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като влаковете Avlo са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите на борда сгъваеми велосипеди и скутери, стига да отговарят на максималните размери за багаж: 55x35x25 cm (като ръчна чанта без ограничение на теглото, включена в цената на основната тарифа) или 85x60x35 cm, или максимум 180 см общо (като допълнителен багаж срещу допълнително заплащане). За да отговарят на разпоредбите, всички велосипеди и скутери трябва да бъдат сгънати и съхранявани в съответните си кутии за носене.
wifi WiFi open icon close icon
Свържете се с безплатен WiFi във влакове iryo във всяка класа. Насладете се на филми, телевизионни предавания, новини на живо и Spotify за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка във влаковете iryo се предлага с електрически контакти, а тези в класа Infinita и Singular Cafe разполагат с допълнителни USB портове.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете iryo гъвкавата политика за багаж ви позволява да пътувате удобно с до 3 броя багаж, включително ръчен багаж. Максималният размер за 2 по-големи части е 85x55x35cm, докато ръчният багаж трябва да е 36x27x15cm. Ограничението за общо тегло е 25 кг.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете iryo са проектирани за приобщаване, като предлагат определени места за пътници с намалена подвижност и осигуряват достъп без стъпала по време на качване и слизане.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
iryo предлага качествени менюта за всички класове. Намерете бордовия ресторант/бар обикновено близо до автобус 2. За пътниците от клас Infinita храната се сервира на вашето място, но не забравяйте да резервирате 24 часа предварително.
air_con Климатик open icon close icon
Насладете се на свеж и комфортен въздух във влака ETR1000; неговата авангардна климатична система освежава въздуха в целия вагон само за 3 минути, осигурявайки щедри 35 m3/h свеж външен въздух за всеки пътник.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете Iryo можете да вземете един разглобен велосипед или електрически скутер на автобус, стига да е прибран в чанта и да е в рамките на 90x120x40 cm. Транспортът е безплатен! Само имайте предвид, че вие ще се справите с товаренето, съхранението и разтоварването. Освен това имайте предвид комфорта и безопасността на другите пътници и не забравяйте, че всички причинени щети са за ваша сметка.
Услуги на борда AVLO, Iryo and AVE от Мадрид до Севиля
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Севиля от train.
съоръжения AVLO Iryo AVE
quiet_zone Тиха зона check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
accessibility Достъпност check cross check
food_and_drink Храни и напитки check cross check
air_con Климатик check cross check
bicycle Велосипед check cross check

Мадрид до Севиля Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
27.37kg
Автобус
29.32kg
Полет
78.19kg
Кола
62.55kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Севиля с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Севиля са 27.37kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Севиля? Като вземете влака между Мадрид и Севиля, ще спестите 50.82kg CO2 емисии спрямо полет, 1.95kg спрямо автобус и 35.18kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Севиля?
Билет влак от Мадрид до Севиля е 92,30 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Севиля?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Севиля е 25,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Севиля от влак?
Мадрид до Севиля е 390,95 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Севиля?
Мадрид до Севиля е средно 2 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 33 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Севиля?
Мадрид до Севиля се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail Renfe, Renfe - Media Distancia, AVLO, Renfe - Intercity, Iryo, Alvia and AVE предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Севиля?
Мадрид до Севиля има средно 37 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Севиля?
Най-ранният влак от Мадрид до Севиля тръгва на 06:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Севиля?
Последният влак от Мадрид до Севиля тръгва на 21:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Севиля?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 25,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Севиля?
Има средно 34 от Мадрид до Севиля.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Севиля от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Севиля е 2 ч 33 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Севиля?
Да, има директен влак между Мадрид и Севиля.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Севиля от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Севиля създава 27.37kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Основни маршрути до Севиля

Свързани маршрути

Други популярни маршрути