Влак Анси - Шамбери цени от 9,78 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 9,78 лв.
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Анси до Шамбери с влак

Пътуването от Анси до Шамбери от влак е 39,75 km и отнема 0 ч 48 мин. Има 82 връзки на ден, с първото заминаване на 05:29 ч. и последното на 20:38 ч.. Възможно е да пътувате от Анси до Шамбери от влак само за 9,78 лв. или за 27,79 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,78 лв..

Най-ниската цена9,78 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 48 мин
Връзка на ден82
Най-ниската цена9,78 лв.
Най-висока цена27,79 лв.
Първо заминаване05:29 ч.
Последно заминаване20:38 ч.
Разстояние39,75 km
ЗаминаванеАнси
ПристиганеШамбери
ПревозвачиTER, TGV inOui

Влак Билети от Анси до Шамбери

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Анси до Шамбери с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Анси до Шамбери. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Анси до Шамбери?

Цените ще варират, когато пътувате от Анси до Шамбери. Средно обаче ще платите около 22,56 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 9,78 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Анси до Шамбери. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Анси до Шамбери ще ви струва 22,56 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Анси до Шамбери с влак?

Разстоянието между Анси и Шамбери е приблизително 39,75 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 48 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Анси и Шамбери с влак обикновено отнема 0 ч 48 мин, за да се измине разстояние от 39,75 km. Най-краткото пътуване от Анси до Шамбери ще ви отнеме 0 ч 26 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шамбери е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Анси до Шамбери?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Анси до Шамбери, който тръгва в 05:29 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 20:38 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от Анси в 05:29 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:38 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Анси и Шамбери. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Анси до Шамбери с влак?

Можете да тръгнете от Анси на спирки като Annecy station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шамбери на следните спирки: Viviers Du Lac,Chambery Challes Les Eaux. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Анси и Шамбери. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Анси до Шамбери?

Средно има 82 заминаващи ежедневно от Анси до Шамбери. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 79 заминаващи от Анси, които пътуват директно до Шамбери. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Анси до Шамбери. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Анси до Шамбери

Евтини билети за влак от Анси до Шамбери
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Анси до Шамбери.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Анси до Шамбери, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Анси до Шамбери.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Анси до Шамбери

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шамбери с влак

Когато пътувате до Шамбери с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

SNCF, френската национална железопътна компания, предлага TER, цялостна регионална влакова услуга. Влаковете TER (Transport Express Régional) свързват градове и села в регионите на Франция, предлагайки местен транспорт за пътуващите до работното място и туристите, докато изследват регионалната култура, пейзаж и атракции чрез огромната мрежа от регионални маршрути. Влаковете TER са по-бавни от високоскоростните влакове, но предлагат по-достъпна и удобна алтернатива за по-кратки пътувания в рамките на регионите.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

Типове билети и съоръжения от Анси до Шамбери

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от TER и TGV inOui при пътуване от Анси до Шамбери.

Standard

Билетите за влак TER имат фиксирана тарифа „Нормална тарифа“ и са валидни за едно пътуване до полунощ на следващия ден след валидиране в машините за печат на платформата. Някои региони може да предлагат отстъпки извън пиковите часове.
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Влаковете TER в момента са без WiFi услуги.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Модерните влакове TER са оборудвани с електрически контакти.
luggage Багаж open icon close icon
Влаковете TER нямат ограничения за размера на чантите, стига те да са в рамките на вашите лични възможности за обработка и могат да се поберат в определените зони за багаж.
accessibility Достъпност open icon close icon
Accès TER' предлага специализирана помощ за пътници с увреждания или намалена подвижност, като гарантира безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Влаковете TER не осигуряват кетъринг на борда; помислете дали да не вземете вашите освежителни напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
Пътуването с велосипед във влаковете TER е безплатно, просто го закачете или съхранявайте на определени места на принципа първи дошъл, първи обслужен, резервацията не е налична.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
С билет Business Première влезте в изключителен автобус, създаден за комфорт. Това е вашето тихо убежище, идеално както за работа, така и за почивка.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI се насладете на безплатен WiFi достъп през цялото си пътуване. Независимо дали работите, отговаряте на имейли или се гмуркате в развлекателния център на TGV INOUI, ние ще ви покрием.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на TGV inOUI е мощна! С контакт на ваше разположение винаги сте заредени и готови.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI можете да носите толкова багаж, колкото могат да носят ръцете и краката ви, но не забравяйте да етикетирате правилно собствения си багаж. Чантите и дребните предмети се съхраняват най-добре на нивото на краката или под седалката; по-тежките парчета трябва да се поставят в свободен ъгъл на вагона или по централната му пътека.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Пътуващите с TGV INOUI могат да очакват с нетърпение асортимент от храни и напитки. Влаковата услуга представя подбрана селекция, която обещава да се погрижи за различни вкусове.
air_con Климатик open icon close icon
Останете хладни и удобни. Всички влакове TGV inOUI са климатизирани, което гарантира приятно пътуване, независимо от времето навън.
bicycle Велосипед open icon close icon
Необходима е резервация за несгъваеми велосипеди (€10) в избрани влакове TGV INOUI, сгъваеми велосипеди под 130x90cm могат да пътуват като ръчен багаж във всеки влак TGV INOUI, разглобени велосипеди могат да се вземат без резервация, ако се съхраняват в чанта за велосипеди под 130x90cm. Водни или сноубордове, сгънати тротинетки и музикални инструменти могат да се вземат като ръчен багаж, ако са в куфар под 130 x 90 cm.
Услуги на борда TER, TGV inOui and AUTOCAR от Анси до Шамбери
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Анси до Шамбери от train.
съоръжения TER TGV inOui AUTOCAR
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check
quiet_zone Тиха зона cross check cross
accessibility Достъпност cross check cross
air_con Климатик cross check cross
bicycle Велосипед cross check cross
sleeper_couchette спално място cross check cross

Анси до Шамбери Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.78kg
Автобус
2.98kg
Полет
7.95kg
Кола
6.36kg
Какви са емисиите на CO2 за Анси до Шамбери с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Анси и Шамбери са 2.78kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Анси и Шамбери? Като вземете влака между Анси и Шамбери, ще спестите 5.17kg CO2 емисии спрямо полет, 0.2kg спрямо автобус и 3.58kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Анси до Шамбери?
Билет влак от Анси до Шамбери е 22,56 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,78 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Анси до Шамбери?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Анси до Шамбери е 9,78 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Анси и Шамбери от влак?
Анси до Шамбери е 39,75 km.
Колко време трае влак между Анси и Шамбери?
Анси до Шамбери е средно 0 ч 48 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 26 мин.
Какви компании работят от Анси до Шамбери?
Анси до Шамбери се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail TER, TGV inOui and AUTOCAR предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Анси до Шамбери?
Анси до Шамбери има средно 82 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Анси до Шамбери?
Най-ранният влак от Анси до Шамбери тръгва на 05:29 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Анси до Шамбери?
Последният влак от Анси до Шамбери тръгва на 20:38 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Анси до Шамбери?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,78 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Анси до Шамбери?
Има средно 79 от Анси до Шамбери.
Кое е най-бързото време за пътуване между Анси до Шамбери от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Анси и Шамбери е 0 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Анси към Шамбери?
Да, има директен влак между Анси и Шамбери.
Какви са емисиите на CO2 за Анси до Шамбери от влак?
Пътуването на влак от Анси до Шамбери създава 2.78kg CO2 емисии.

Отидете локално от Анси

Популярни маршрути

Международни маршрути от Анси и близките райони

Други популярни маршрути