Влак Мадрид - Гренада цени от 35,22 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре 66,53 лв.
2 дни 141,42 лв.
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Гренада с влак

Пътуването от Мадрид до Гренада от влак е 359,47 km и отнема 3 ч 43 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 07:25 ч. и последното на 20:05 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Гренада от влак само за 35,22 лв. или за 161,53 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,22 лв..

Най-ниската цена35,22 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 43 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена35,22 лв.
Най-висока цена161,53 лв.
Първо заминаване07:25 ч.
Последно заминаване20:05 ч.
Разстояние359,47 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеГренада
ПревозвачиAVE

Влак Билети от Мадрид до Гренада

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Мадрид до Гренада с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Мадрид до Гренада. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Мадрид до Гренада?

Най-евтините билети за влак от Мадрид до Гренада струват 35,22 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 86,92 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мадрид до Гренада.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Гренада. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 86,92 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мадрид до Гренада.

Колко време ще отнеме, за да отида от Мадрид до Гренада с влак?

Разстоянието между Мадрид и Гренада е приблизително 359,47 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 43 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Мадрид и Гренада е около 359,47 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 43 мин. Обаче най-бързите маршрути между Мадрид и Гренада продължават 3 ч 23 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Мадрид до Гренада?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Мадрид до Гренада, който обикновено тръгва в 07:25 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 20:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Мадрид в 07:25 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:05 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Гренада. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Мадрид до Гренада?

Ще можете да напуснете Мадрид, като използвате спирки като Madrid-Atocha,Madrid Chamartin,Madrid Barajas Airport,Madrid - Avenida de America,Madrid Puente de la Cea,Madrid Méndez Alvaro,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E). Те ви свързват със спирки, включително Granada, Prolongacion Carretera,GRANADA в Гренада. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Мадрид, или в Гренада, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Мадрид до Гренада?

Точният брой на пътуванията от Мадрид до Гренада може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Мадрид до Гренада. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Мадрид до Гренада варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Гренада. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Гренада

Евтини билети за влак от Мадрид до Гренада
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Гренада.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Гренада, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Гренада.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Гренада

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 72,89 лв. до 154,49 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 53% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Гренада

Най-евтините билети за влак Мадрид - Гренада могат да бъдат намерени само за 58,33 лв., ако имате късмет, или средно за 98,21 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 133,18 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гренада с влак

Когато пътувате до Гренада с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда AVE от Мадрид до Гренада
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Гренада от train.
съоръжения AVE
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Мадрид до Гренада Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.16kg
Автобус
26.96kg
Полет
71.89kg
Кола
57.52kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Гренада с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Гренада са 25.16kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Гренада? Като вземете влака между Мадрид и Гренада, ще спестите 46.73kg CO2 емисии спрямо полет, 1.8kg спрямо автобус и 32.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Гренада?
Билет влак от Мадрид до Гренада е 86,92 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Гренада?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Гренада е 35,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Гренада от влак?
Мадрид до Гренада е 359,47 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Гренада?
Мадрид до Гренада е средно 3 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Гренада?
Мадрид до Гренада има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Гренада?
Най-ранният влак от Мадрид до Гренада тръгва на 07:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Гренада?
Последният влак от Мадрид до Гренада тръгва на 20:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Гренада?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Гренада?
Има средно 3 от Мадрид до Гренада.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Гренада от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Гренада е 3 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Гренада?
Да, има директен влак между Мадрид и Гренада.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Гренада от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Гренада създава 25.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Основни маршрути до Гренада

Свързани маршрути

Други популярни маршрути