Автобус Мадрид - Луго цени от 47,28 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 94,57 лв.
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Луго с автобус

Пътуването от Мадрид до Луго от автобус е 431,06 km и отнема 6 ч 41 мин. Има 27 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Луго от автобус само за 47,28 лв. или за 168,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 47,28 лв..

Най-ниската цена47,28 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 41 мин
Връзка на ден27
Най-ниската цена47,28 лв.
Най-висока цена168,29 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние431,06 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеЛуго
ПревозвачиAlsa

Автобус Билети от Мадрид до Луго

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Мадрид до Луго с Virail

Планирате да пътувате от Мадрид до Луго? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Мадрид до Луго?

Цените ще варират, когато пътувате от Мадрид до Луго. Средно обаче ще платите около 93,16 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 47,28 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Луго. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Мадрид до Луго. Средно обаче ще платите около 93,16 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Мадрид до Луго с автобус?

Разстоянието между Мадрид и Луго е приблизително 431,06 km. Като цяло ще ви отнеме около 6 ч 41 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Мадрид до Луго, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Мадрид и Луго ще завършат пътуването през 5 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 6 ч 41 мин, за да пътувате 431,06 km между Мадрид и Луго.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Мадрид до Луго?

Можете да тръгнете от Мадрид на спирки като MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid Barajas Airport,Madrid-Atocha,Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Puente de la Cea. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Луго на следните спирки: Lugo(SP). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Мадрид и Луго. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Мадрид до Луго?

Ако искате да стигнете от Мадрид до Луго, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 27 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 26 директни пътувания между Мадрид и Луго. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Луго. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Луго

Евтини билети за автобус от Мадрид до Луго
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Луго.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Луго, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Луго.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Луго

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 0,80 лв. до 89,82 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 99% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Мадрид до Луго

Най-евтините автобусни билети Мадрид - Луго могат да бъдат намерени само за 40,58 лв., ако имате късмет, или средно за 74,95 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 91,72 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Луго с автобус

Когато пътувате до Луго с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Alsa от Мадрид до Луго
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Луго от bus.
съоръжения Alsa
wifi WiFi check
luggage Багаж check
bicycle Велосипед check

Мадрид до Луго Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
30.17kg
Автобус
32.33kg
Полет
86.21kg
Кола
68.97kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Мадрид до Луго?
Билет автобус от Мадрид до Луго е 93,16 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 47,28 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Луго?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Луго е 47,28 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Луго от автобус?
Мадрид до Луго е 431,06 km.
Колко време трае автобус между Мадрид и Луго?
Мадрид до Луго е средно 6 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 35 мин.
Колко автобус на ден преминават от Мадрид до Луго?
Мадрид до Луго има средно 27 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Мадрид до Луго?
Най-ранният автобус от Мадрид до Луго тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Мадрид до Луго?
Последният автобус от Мадрид до Луго тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Луго?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 47,28 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Луго?
Има средно 26 от Мадрид до Луго.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Луго от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Мадрид и Луго е 5 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Мадрид към Луго?
Да, има директен автобус между Мадрид и Луго.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Луго от автобус?
Пътуването на автобус от Мадрид до Луго създава 32.33kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Свързани маршрути

Други популярни маршрути