Влак Мадрид - Сарагоса цени от 21,62 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 21,62 лв.
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Сарагоса с влак

Пътуването от Мадрид до Сарагоса от влак е 274,42 km и отнема 1 ч 26 мин. Има 34 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 20:40 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Сарагоса от влак само за 21,62 лв. или за 266,36 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,62 лв..

Най-ниската цена21,62 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 26 мин
Връзка на ден34
Най-ниската цена21,62 лв.
Най-висока цена266,36 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване20:40 ч.
Разстояние274,42 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеСарагоса
ПревозвачиRenfe, AVLOОще

Влак Билети от Мадрид до Сарагоса

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Мадрид до Сарагоса

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Мадрид до Сарагоса? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Мадрид до Сарагоса с влак?

Цените на билетите за влак от Мадрид до Сарагоса варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Мадрид до Сарагоса ще струват 21,62 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 103,24 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Сарагоса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Мадрид до Сарагоса, можете да очаквате да платите средно около 103,24 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мадрид до Сарагоса с влак?

Разстоянието между Мадрид и Сарагоса е приблизително 274,42 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 26 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Мадрид до Сарагоса обхваща разстояние от 274,42 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 26 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 14 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Мадрид до Сарагоса по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Мадрид до Сарагоса?

Първото пътуване за деня тръгва от Мадрид в 06:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Сарагоса. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първото пътуване през нощта тръгва от Мадрид в 06:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Сарагоса. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Мадрид до Сарагоса?

Ще можете да напуснете Мадрид, като използвате спирки като Madrid-Atocha,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid Barajas Airport,MADRID (E),Madrid Puente de la Cea,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Chamartin,Madrid - Avenida de America. Те ви свързват със спирки, включително ZARAGOZA DELICIAS,Zaragoza Airport в Сарагоса. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Мадрид, или в Сарагоса, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Мадрид до Сарагоса?

Ще можете да пътувате от Мадрид до Сарагоса, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 34 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Мадрид до Сарагоса, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 33 директни връзки от Мадрид до Сарагоса всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Сарагоса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Сарагоса

Евтини билети за влак от Мадрид до Сарагоса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Сарагоса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Сарагоса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Сарагоса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Сарагоса

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 28,77 лв. до 82,75 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Сарагоса

Най-евтините билети за влак Мадрид - Сарагоса могат да бъдат намерени само за 31,25 лв., ако имате късмет, или средно за 48,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 58,27 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сарагоса с влак

Когато пътувате до Сарагоса с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Влаковете Avlo бяха въведени през 2020 г. като високоскоростна влакова услуга, управлявана от Renfe, националната железопътна компания на Испания, като по-достъпна алтернатива на високоскоростната влакова услуга AVE. Влаковете Avlo, за разлика от AVE, предлагат една класа места за сядане и имат по-малко бордови услуги, за да предложат повече пътнически капацитет. Основните гари са Барселона Сантс, Мадрид Аточа и Сарагоса-Делисиас.

Iryo е испански оператор на високоскоростни влакове, основан през 2019 г. и обслужващ големите градове на Испания като Мадрид, Барселона, Малага, Севиля, Валенсия и Сарагоса. iryo оперира в националната железопътна мрежа в Испания, като използва най-новите високоскоростни влакове AVE за превоз на пътници със скорости до 310 км/ч.

Типове билети и съоръжения от Мадрид до Сарагоса

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVLO и Iryo при пътуване от Мадрид до Сарагоса.

Economy Class

Можете да пътувате със стандартния билет за „икономична класа“ във влаковете на Avlo, който се отнася до стандартното, основно ниво на налични места във влака. С този билет имате достъп до основни удобства като рафтове за багаж, лампи за четене, тоалетни.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular

„Singular tarife“ предлага гъвкавост за предприемачи и компании с персонализирано обслужване на клиенти от iryo асистенти.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Inicial

Първоначалната тарифа на iryo осигурява достъпно пътуване без компромис с комфорта или обслужването.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular ONLY YOU

Тарифата „Singular Only YOU“ е предназначена за предприемачи и компании, като предоставя най-добрите условия за промени и анулации в билета.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Infinita

Infinita е ол инклузив тарифа на iryo, която предлага най-добрите възможности за пътуване с гъвкавост и комфорт.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани с Avlo с безплатен WiFi чрез PlayRenfe. Насладете се на филми, телевизионни предавания и различни четива на една ръка разстояние.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на Avlo е оборудвана с електрически контакт за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Можете да носите ръчен багаж без ограничение на теглото, като чанта, раница или подобен артикул, с размери до 27x36x25 cm, както и чекиран багаж без ограничение на теглото, като куфар, с размери до до 55x35x25 см, без да плащате допълнителна такса върху цената на билета, който плащате по тарифата Basic.
accessibility Достъпност open icon close icon
Avlo осигурява помощ за пътници с намалена подвижност. Обърнете се към Avlo за повече подробности.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че Avlo не предлага услуги за хранене, можете да намерите автомати за продажба, заредени с набор от напитки и закуски. Имайте предвид, че тези машини приемат само плащания с карти.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като влаковете Avlo са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите на борда сгъваеми велосипеди и скутери, стига да отговарят на максималните размери за багаж: 55x35x25 cm (като ръчна чанта без ограничение на теглото, включена в цената на основната тарифа) или 85x60x35 cm, или максимум 180 см общо (като допълнителен багаж срещу допълнително заплащане). За да отговарят на разпоредбите, всички велосипеди и скутери трябва да бъдат сгънати и съхранявани в съответните си кутии за носене.
wifi WiFi open icon close icon
Свържете се с безплатен WiFi във влакове iryo във всяка класа. Насладете се на филми, телевизионни предавания, новини на живо и Spotify за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка във влаковете iryo се предлага с електрически контакти, а тези в класа Infinita и Singular Cafe разполагат с допълнителни USB портове.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете iryo гъвкавата политика за багаж ви позволява да пътувате удобно с до 3 броя багаж, включително ръчен багаж. Максималният размер за 2 по-големи части е 85x55x35cm, докато ръчният багаж трябва да е 36x27x15cm. Ограничението за общо тегло е 25 кг.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете iryo са проектирани за приобщаване, като предлагат определени места за пътници с намалена подвижност и осигуряват достъп без стъпала по време на качване и слизане.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
iryo предлага качествени менюта за всички класове. Намерете бордовия ресторант/бар обикновено близо до автобус 2. За пътниците от клас Infinita храната се сервира на вашето място, но не забравяйте да резервирате 24 часа предварително.
air_con Климатик open icon close icon
Насладете се на свеж и комфортен въздух във влака ETR1000; неговата авангардна климатична система освежава въздуха в целия вагон само за 3 минути, осигурявайки щедри 35 m3/h свеж външен въздух за всеки пътник.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете Iryo можете да вземете един разглобен велосипед или електрически скутер на автобус, стига да е прибран в чанта и да е в рамките на 90x120x40 cm. Транспортът е безплатен! Само имайте предвид, че вие ще се справите с товаренето, съхранението и разтоварването. Освен това имайте предвид комфорта и безопасността на другите пътници и не забравяйте, че всички причинени щети са за ваша сметка.
Услуги на борда AVLO, Iryo and AVE от Мадрид до Сарагоса
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Сарагоса от train.
съоръжения AVLO Iryo AVE
quiet_zone Тиха зона check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
accessibility Достъпност check cross check
food_and_drink Храни и напитки check cross check
air_con Климатик check cross check
bicycle Велосипед check cross check

Мадрид до Сарагоса Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.21kg
Автобус
20.58kg
Полет
54.88kg
Кола
43.91kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Сарагоса с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Сарагоса са 19.21kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Сарагоса? Като вземете влака между Мадрид и Сарагоса, ще спестите 35.67kg CO2 емисии спрямо полет, 1.37kg спрямо автобус и 24.7kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Сарагоса?
Билет влак от Мадрид до Сарагоса е 103,24 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,62 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Сарагоса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Сарагоса е 21,62 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Сарагоса от влак?
Мадрид до Сарагоса е 274,42 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Сарагоса?
Мадрид до Сарагоса е средно 1 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 14 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Сарагоса?
Мадрид до Сарагоса се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail Renfe, AVLO, Renfe REGIONAL EXPRESS, Renfe AVE INT, Iryo, Renfe REGIONAL and AVE предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Сарагоса?
Мадрид до Сарагоса има средно 34 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Сарагоса?
Най-ранният влак от Мадрид до Сарагоса тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Сарагоса?
Последният влак от Мадрид до Сарагоса тръгва на 20:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Сарагоса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,62 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Сарагоса?
Има средно 33 от Мадрид до Сарагоса.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Сарагоса от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Сарагоса е 1 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Сарагоса?
Да, има директен влак между Мадрид и Сарагоса.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Сарагоса от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Сарагоса създава 19.21kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Основни маршрути до Сарагоса

Свързани маршрути

Други популярни маршрути