Влак Базел - Аарау цени от 14,66 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Базел до Аарау с влак

Пътуването от Базел до Аарау от влак е 39,96 km и отнема 0 ч 51 мин. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 23:31 ч.. Възможно е да пътувате от Базел до Аарау от влак само за 14,66 лв. или за 59,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,66 лв..

Най-ниската цена14,66 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 51 мин
Връзка на ден29
Най-ниската цена14,66 лв.
Най-висока цена59,86 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване23:31 ч.
Разстояние39,96 km
ЗаминаванеБазел
ПристиганеАарау
ПревозвачиSchweizerische Bundesbahnen, SBB

Влак Билети от Базел до Аарау

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Базел до Аарау

Кой е най-добрият начин да се стигне от Базел до Аарау? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Базел до Аарау, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Базел до Аарау?

Най-евтините билети за влак от Базел до Аарау струват 14,66 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 32,17 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Базел до Аарау.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Базел до Аарау. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Базел до Аарау. Средно обаче ще платите около 32,17 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Базел до Аарау с влак?

Пътуването между Базел и Аарау с влак е приблизително 39,96 km. Ще ви отнеме около 0 ч 51 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Базел и Аарау е около 39,96 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 51 мин. Обаче най-бързите маршрути между Базел и Аарау продължават 0 ч 37 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Базел до Аарау с влак?

Можете да тръгнете от Базел на спирки като Basel Bad Bhf,Basel Sbb,Basel St. Johann,Basel Euroairport FR. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Аарау на следните спирки: Unterentfelden, Am Distelberg,Aarau, Kasinopark,Aarau, Bahnhof. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Базел и Аарау. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Базел за Аарау?

Точният брой на пътуванията от Базел до Аарау може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 29 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Базел до Аарау. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Базел до Аарау варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 9 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 20 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Базел до Аарау. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Базел до Аарау

Евтини билети за влак от Базел до Аарау
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Базел до Аарау.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Базел до Аарау, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Базел до Аарау.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Базел до Аарау

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Базел до Аарау

Най-евтините билети за влак Базел - Аарау могат да бъдат намерени само за 16,05 лв., ако имате късмет, или средно за 29,92 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 58,14 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Аарау с влак

Когато пътувате до Аарау с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда SBB от Базел до Аарау
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Базел до Аарау от train.
съоръжения SBB
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Базел до Аарау Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.8kg
Автобус
3kg
Полет
7.99kg
Кола
6.39kg
Какви са емисиите на CO2 за Базел до Аарау с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Базел и Аарау са 2.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Базел и Аарау? Като вземете влака между Базел и Аарау, ще спестите 5.19kg CO2 емисии спрямо полет, 0.2kg спрямо автобус и 3.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Базел до Аарау?
Билет влак от Базел до Аарау е 32,17 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,66 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Базел до Аарау?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Базел до Аарау е 14,66 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Базел и Аарау от влак?
Базел до Аарау е 39,96 km.
Колко време трае влак между Базел и Аарау?
Базел до Аарау е средно 0 ч 51 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 37 мин.
Какви компании работят от Базел до Аарау?
Базел до Аарау се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Schweizerische Bundesbahnen and SBB предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Базел до Аарау?
Базел до Аарау има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Базел до Аарау?
Най-ранният влак от Базел до Аарау тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Базел до Аарау?
Последният влак от Базел до Аарау тръгва на 23:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Базел до Аарау?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,66 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Базел до Аарау?
Има средно 9 от Базел до Аарау.
Кое е най-бързото време за пътуване между Базел до Аарау от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Базел и Аарау е 0 ч 37 мин.
Има ли директен влак от Базел към Аарау?
Да, има директен влак между Базел и Аарау.
Какви са емисиите на CO2 за Базел до Аарау от влак?
Пътуването на влак от Базел до Аарау създава 2.8kg CO2 емисии.

Отидете локално от Базел

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Базел

Международни маршрути от Базел и близките райони

Други дестинации от Базел

Други популярни маршрути