Влак Мадрид - Овиедо цени от 79,94 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Овиедо с влак

Пътуването от Мадрид до Овиедо от влак е 372,66 km и отнема 3 ч 16 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 06:58 ч. и последното на 18:35 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Овиедо от влак само за 79,94 лв. или за 211,94 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 79,94 лв..

Най-ниската цена79,94 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 16 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена79,94 лв.
Най-висока цена211,94 лв.
Първо заминаване06:58 ч.
Последно заминаване18:35 ч.
Разстояние372,66 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеОвиедо
ПревозвачиRenfe, AVE

Влак Билети от Мадрид до Овиедо

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Мадрид до Овиедо с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Мадрид до Овиедо. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Мадрид до Овиедо?

Когато пътувате от Мадрид до Овиедо, можете да очаквате да платите средно около 149,70 лв.. Може да успеете да намерите цени до 79,94 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Овиедо. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 149,70 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мадрид до Овиедо.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мадрид до Овиедо с влак?

Средното време за пътуване е 3 ч 16 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 372,66 km от Мадрид до Овиедо. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Мадрид до Овиедо да отнеме повече от 3 ч 16 мин. За да стигнете по-бързо от Мадрид до Овиедо, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Мадрид и Овиедо ще завършат пътуването в 3 ч 6 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 16 мин, за да пътувате 372,66 km между Мадрид и Овиедо.

Кога тръгват заминаващите от Мадрид до Овиедо?

Първото пътуване за деня тръгва от Мадрид в 06:58 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:35 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Овиедо. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Мадрид до Овиедо, който обикновено тръгва в 06:58 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Мадрид до Овиедо с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мадрид от следните спирки: MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid Barajas Airport,Madrid Puente de la Cea,Madrid Chamartin,Madrid Méndez Alvaro,MADRID (E),Madrid - Avenida de America,Madrid-Atocha. Пристигайки в Овиедо, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: La Corredoria,Oviedo Llamaquique,OVIEDO. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Овиедо.

Колко пътувания от Мадрид до Овиедо се извършват всеки ден?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Мадрид до Овиедо. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Мадрид, които пътуват директно до Овиедо. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Овиедо. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Овиедо

Евтини билети за влак от Мадрид до Овиедо
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Овиедо.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Овиедо, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Овиедо.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Овиедо

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 39,90 лв. до 138,17 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 71% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Овиедо

Най-евтините билети за влак Мадрид - Овиедо могат да бъдат намерени само за 96,53 лв., ако имате късмет, или средно за 116,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 144,75 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Овиедо с влак

Когато пътувате до Овиедо с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

AVE означава "Alta Velocidad Española", което означава "испанска висока скорост". AVE е високоскоростна влакова услуга, управлявана от испанската национална железопътна компания Renfe. С влаковете AVE можете да пътувате до много големи градове в Испания, включително маршрути до Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Малага и Сарагоса.

Типове билети и съоръжения от Мадрид до Овиедо

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVE при пътуване от Мадрид до Овиедо.

Elige Estándar

Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Elige Estándar," предоставя на пътниците стандартната, обичайна подредба на местата, известна като „Estándar седалка". Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, като е възможно и надграждане до Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Básico

Basico са най-достъпните билети, но идват с определени ограничения, като например без промени или възстановяване на суми. Те също така обикновено имат ограничена наличност и трябва да бъдат закупени достатъчно предварително.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Elige Confort

Ако изберете "Elige Confort", ще получите по-голямата и вероятно по-удобна седалка XL Confort. Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, а надграждането до Premium също е възможно.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Prémium

Билетите Premium на Renfe AVE са най-скъпите, но и най-гъвкавите, ограничени само до клас Confort. Те позволяват безплатни смени на влака и предоставят предимството да се качите безплатно на следващия влак, в случай че изпуснете планирания.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани при високи скорости с PlayRenfe, безплатната WiFi услуга на AVE, гарантираща, че оставате онлайн дори при 300 км/ч.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Безшумният вагон се предлага изключително за стандартни места във влаковете AVE, с изключение на международния маршрут AVE между Испания и Франция, както и влаковете Euromed. Поради популярността му се препоръчва ранно закупуване на билети.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка AVE е оборудвана с електрически контакти и радиостанции на седалката за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете AVE можете да носите със себе си 3 чанти, всяка от които не надвишава 85 x 55 x 35 cm и тегло от 25 kg (55 lbs). Освен това инструментите се считат за ръчен багаж, ако са с размери до 30 x 120 x 38 cm и са безопасно прибрани в калъф.
accessibility Достъпност open icon close icon
AVE предоставя безплатна услуга за грижа и помощ за лица с ограничена подвижност. За да използвате тази услуга, моля, свържете се директно с AVE.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Посетете бордовия вагон на AVE bar за почерпка или изчакайте количката за храна, която пътува през влака. Притежателите на първокласен билет могат да се насладят на вечеря на място, включваща опита на главния готвач Рамон Фрейкса. Моля, уверете се, че заявявате специални менюта, от вегетарианско до халал, поне 12 часа преди заминаването, за да се насладите на персонализирано хранене.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като всички влакове AVE са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите велосипеда или скутера си, само се уверете, че е сгънат и удобно в калъф. Не забравяйте да свалите педалите и да завъртите кормилото на 90 градуса. Ако общите размери на вашия калъф са под 180 см, той се брои за ръчен багаж. Всичко, което е по-голямо, попада в категорията на специалния багаж, но трябва да бъде в рамките на 120 x 90 x 40 cm.
Услуги на борда AVE от Мадрид до Овиедо
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Овиедо от train.
съоръжения AVE
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Мадрид до Овиедо Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
26.09kg
Автобус
27.95kg
Полет
74.53kg
Кола
59.63kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Овиедо с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Овиедо са 26.09kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Овиедо? Като вземете влака между Мадрид и Овиедо, ще спестите 48.44kg CO2 емисии спрямо полет, 1.86kg спрямо автобус и 33.54kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Овиедо?
Билет влак от Мадрид до Овиедо е 149,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 79,94 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Овиедо?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Овиедо е 79,94 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Овиедо от влак?
Мадрид до Овиедо е 372,66 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Овиедо?
Мадрид до Овиедо е средно 3 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 6 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Овиедо?
Мадрид до Овиедо се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Renfe, AVE and Alvia предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Овиедо?
Мадрид до Овиедо има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Овиедо?
Най-ранният влак от Мадрид до Овиедо тръгва на 06:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Овиедо?
Последният влак от Мадрид до Овиедо тръгва на 18:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Овиедо?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 79,94 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Овиедо?
Има средно 2 от Мадрид до Овиедо.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Овиедо от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Овиедо е 3 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Овиедо?
Да, има директен влак между Мадрид и Овиедо.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Овиедо от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Овиедо създава 26.09kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Основни маршрути до Овиедо

Свързани маршрути

Други популярни маршрути