Влак Мадрид - Zumarraga цени от 49,02 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Zumarraga с влак

Пътуването от Мадрид до Zumarraga от влак е 319,01 km и отнема 5 ч 58 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 07:15 ч. и последното на 17:38 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Zumarraga от влак само за 49,02 лв. или за 195,49 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 49,02 лв..

Най-ниската цена49,02 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 58 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена49,02 лв.
Най-висока цена195,49 лв.
Първо заминаване07:15 ч.
Последно заминаване17:38 ч.
Разстояние319,01 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеZumarraga
ПревозвачиRenfe - Media Distancia, Alvia

Влак Билети от Мадрид до Zumarraga

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Мадрид до Zumarraga с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Мадрид до Zumarraga? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Мадрид до Zumarraga, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Мадрид до Zumarraga?

Когато пътувате от Мадрид до Zumarraga, можете да очаквате да платите средно около 94,18 лв.. Може да успеете да намерите цени до 49,02 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Zumarraga. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 94,18 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мадрид до Zumarraga.

Колко време отнема пътуването от Мадрид до Zumarraga с влак?

Средното време за пътуване е 5 ч 58 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 319,01 km от Мадрид до Zumarraga. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Мадрид до Zumarraga да отнеме повече от 5 ч 58 мин. Пътуването между Мадрид и Zumarraga с влак обикновено отнема 5 ч 58 мин, за да се измине разстояние от 319,01 km. Най-краткото пътуване от Мадрид до Zumarraga ще ви отнеме 3 ч 53 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Zumarraga е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Мадрид до Zumarraga?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Мадрид до Zumarraga, който обикновено тръгва в 07:15 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 17:38 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Мадрид в 07:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 17:38 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Zumarraga. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Мадрид до Zumarraga?

Ще можете да напуснете Мадрид, като използвате спирки като Madrid Barajas Airport,Madrid Puente de la Cea,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E),Madrid Chamartin,Madrid-Atocha,Madrid Méndez Alvaro,Madrid - Avenida de America. Те ви свързват със спирки, включително Zumárraga в Zumarraga. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Мадрид, или в Zumarraga, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Мадрид до Zumarraga има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Мадрид до Zumarraga, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 8 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 8 директни пътувания между Мадрид и Zumarraga. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Zumarraga. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Zumarraga

Евтини билети за влак от Мадрид до Zumarraga
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Zumarraga.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Zumarraga, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Zumarraga.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Zumarraga

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 30,62 лв. до 92,46 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 67% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Zumarraga

Най-евтините билети за влак Мадрид - Zumarraga могат да бъдат намерени само за 44,91 лв., ако имате късмет, или средно за 80,98 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 90,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Zumarraga с влак

Когато пътувате до Zumarraga с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Alvia, управлявана от Renfe, е високоскоростна влакова услуга в Испания. Със скорости до 250 км/ч влаковете Alvia, малко по-бавни от максималната скорост от 300 км/ч за влаковете AVE, предлагат комфорт и удобства като климатик, Wi-Fi и електрически контакти. Те безпроблемно свързват регионалните станции с големите градове, осигурявайки ефективно пътуване. Трите налични модела влакове са Class 120, Class 130 и Class 730.

Мадрид до Zumarraga Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.33kg
Автобус
23.93kg
Полет
63.8kg
Кола
51.04kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Zumarraga с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Zumarraga са 22.33kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Zumarraga? Като вземете влака между Мадрид и Zumarraga, ще спестите 41.47kg CO2 емисии спрямо полет, 1.6kg спрямо автобус и 28.71kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Zumarraga?
Билет влак от Мадрид до Zumarraga е 94,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 49,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Zumarraga?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Zumarraga е 49,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Zumarraga от влак?
Мадрид до Zumarraga е 319,01 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Zumarraga?
Мадрид до Zumarraga е средно 5 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 53 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Zumarraga?
Мадрид до Zumarraga се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Renfe - Media Distancia, Alvia and Renfe - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Zumarraga?
Мадрид до Zumarraga има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Zumarraga?
Най-ранният влак от Мадрид до Zumarraga тръгва на 07:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Zumarraga?
Последният влак от Мадрид до Zumarraga тръгва на 17:38 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Zumarraga?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 49,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Zumarraga?
Има средно 8 от Мадрид до Zumarraga.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Zumarraga от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Zumarraga е 3 ч 53 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Zumarraga?
Да, има директен влак между Мадрид и Zumarraga.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Zumarraga от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Zumarraga създава 22.33kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Други популярни маршрути