Полет Истанбул - Киев цени от 499,67 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Истанбул до Киев с полет

Пътуването от Истанбул до Киев от полет е 1057,97 km и отнема 1 ч 48 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 18:35 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Киев от полет само за 499,67 лв. или за 499,67 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 499,67 лв..

Най-ниската цена499,67 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 48 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена499,67 лв.
Най-висока цена499,67 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване18:35 ч.
Разстояние1057,97 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеКиев
ПревозвачиTurkish Airlines

Пътуването ви от Истанбул до Киев с Virail

Планирате да пътувате от Истанбул до Киев? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват самолетните билети от Истанбул до Киев?

Цените ще варират, когато пътувате от Истанбул до Киев. Средно обаче ще платите около 499,67 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 499,67 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Киев. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Истанбул до Киев със самолет?

Средното време за пътуване е 1 ч 48 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1057,97 km от Истанбул до Киев. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Истанбул до Киев да отнеме повече от 1 ч 48 мин. Пътуването между Истанбул и Киев със самолет обикновено отнема 1 ч 48 мин, за да се покрие разстояние от 1057,97 km. Най-краткото пътуване от Истанбул до Киев ще ви отнеме 1 ч 40 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Киев е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Истанбул до Киев?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Истанбул до Киев, който тръгва в 07:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:35 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Истанбул до Киев, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са летищата по маршрута от Истанбул до Киев?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Истанбул от следните летища: Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Пристигайки в Киев, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Kyiv (Vydubychi BS),Kyiv (Kyiv BS),Kiev Vokzal'na Square,Kiev,Terminal A,Kiev Bus Station Tsentralʹnyy. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има тръгващи от Истанбул за Киев?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Истанбул до Киев. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от Истанбул, които пътуват директно до Киев. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Киев. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за полет от Истанбул до Киев
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Киев.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Киев, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Киев.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Киев

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Киев могат да бъдат намерени само за 189,44 лв., ако имате късмет, или средно за 659,57 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1710,03 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Киев със самолет

Когато пътувате до Киев със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Turkish Airlines от Истанбул до Киев
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Киев от plane.
съоръжения Turkish Airlines
wifi WiFi check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Истанбул до Киев Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
74.06kg
Автобус
79.35kg
Полет
211.59kg
Кола
169.28kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Киев?
Билет полет от Истанбул до Киев е 499,67 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 499,67 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Киев?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Киев е 499,67 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Киев от полет?
Истанбул до Киев е 1057,97 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Киев?
Истанбул до Киев е средно 1 ч 48 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Киев?
Истанбул до Киев има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Киев?
Най-ранният полет от Истанбул до Киев тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Киев?
Последният полет от Истанбул до Киев тръгва на 18:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Киев?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 499,67 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Киев?
Има средно 3 от Истанбул до Киев.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Киев от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Киев е 1 ч 40 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Киев?
Да, има директен полет между Истанбул и Киев.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Киев от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Киев създава 211.59kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Киев

Свързани маршрути

Други популярни маршрути