Полет Мюнхен - Пловдив цени от 525,62 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мюнхен до Пловдив с полет

Пътуването от Мюнхен до Пловдив от полет е 1228 km и отнема 31 ч 4 мин. Има 24 връзки на ден, с първото заминаване на 05:50 ч. и последното на 22:35 ч.. Възможно е да пътувате от Мюнхен до Пловдив от полет само за 525,62 лв. или за 3245,70 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 525,62 лв..

Най-ниската цена525,62 лв.
Продължителност на пътуването31 ч 4 мин
Връзка на ден24
Най-ниската цена525,62 лв.
Най-висока цена3245,70 лв.
Първо заминаване05:50 ч.
Последно заминаване22:35 ч.
Разстояние1228 km
ЗаминаванеМюнхен
ПристиганеПловдив
ПревозвачиEmirates Airlines, SunExpressОще

Полет Билети от Мюнхен до Пловдив

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Мюнхен до Пловдив

Кой е най-добрият начин да се стигне от Мюнхен до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Мюнхен до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват самолетните билети от Мюнхен до Пловдив?

Когато пътувате от Мюнхен до Пловдив, можете да очаквате да платите средно около 919,01 лв.. Може да успеете да намерите цени до 525,62 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мюнхен до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Мюнхен до Пловдив със самолет?

Разстоянието между Мюнхен и Пловдив е приблизително 1228 km. Като цяло ще ви отнеме около 31 ч 4 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Мюнхен и Пловдив продължава около 1228 km и обикновено отнема приблизително 31 ч 4 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 13 ч 25 мин. Ако се опитвате да стигнете от Мюнхен до Пловдив възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Мюнхен до Пловдив?

Първото пътуване за деня тръгва от Мюнхен в 05:50 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:35 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мюнхен и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Мюнхен до Пловдив, който тръгва в 05:50 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:35 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading train en Use Virail to find the best way to travel from Мюнхен to Пловдив

Кои летища мога да използвам по маршрута от Мюнхен до Пловдив?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Мюнхен от следните летища: Hopfenstraße, München,Blumenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München. Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Plovdiv Central Train Station. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пътувания от Мюнхен до Пловдив се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Мюнхен до Пловдив, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 24 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Мюнхен до Пловдив, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Мюнхен до Пловдив всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 24 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мюнхен до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мюнхен до Пловдив

Евтини билети за полет от Мюнхен до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мюнхен до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мюнхен до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мюнхен до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мюнхен до Пловдив

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Мюнхен до Пловдив

Най-евтините самолетни билети Мюнхен - Пловдив могат да бъдат намерени само за 348,29 лв., ако имате късмет, или средно за 625,29 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1000,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив със самолет

Когато пътувате до Пловдив със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Croatia Airlines е националната авиокомпания на Хърватия, базирана в Загреб. Основана е през 1989 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 30 дестинации в Европа. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A319, A320 и Dash 8-Q400. Croatia Airlines е член на Star Alliance, глобален алианс на авиокомпании, и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Croatia Airlines се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите клиенти.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда SunExpress, Lufthansa and Flydubai от Мюнхен до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мюнхен до Пловдив от plane.
съоръжения SunExpress Lufthansa Flydubai Vueling Wizz Air Air France Pegasus Airlines Croatia Airlines Eurowings Aegean Airlines British Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check cross check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check cross check cross check check cross check check

Мюнхен до Пловдив Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
85.96kg
Автобус
92.1kg
Полет
245.6kg
Кола
196.48kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Мюнхен до Пловдив?
Билет полет от Мюнхен до Пловдив е 919,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 525,62 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мюнхен до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мюнхен до Пловдив е 525,62 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мюнхен и Пловдив от полет?
Мюнхен до Пловдив е 1228 km.
Колко време трае полет между Мюнхен и Пловдив?
Мюнхен до Пловдив е средно 31 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 25 мин.
Какви компании работят от Мюнхен до Пловдив?
Мюнхен до Пловдив се покрива от оператор(и) 23. Можете да намерите на Virail Emirates Airlines, SunExpress, Lufthansa, flydubai, Condor Flugdienst, Vueling, Wizz Air, Air Bagan, Futura International Airways, Aero Asia International, Aero Services Executive, Air France, easyJet UK, Pegasus Airlines, SAS Braathens, Croatia Airlines, Eurowings, Jet2.com, Aegean Airlines, Valuair, British Airways, President Airlines, Norwegian Air Sweden and Norwegian Air Shuttle предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Мюнхен до Пловдив?
Мюнхен до Пловдив има средно 24 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Мюнхен до Пловдив?
Най-ранният полет от Мюнхен до Пловдив тръгва на 05:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Мюнхен до Пловдив?
Последният полет от Мюнхен до Пловдив тръгва на 22:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мюнхен до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 525,62 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мюнхен до Пловдив от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Мюнхен и Пловдив е 13 ч 25 мин.
Има ли директен полет от Мюнхен към Пловдив?
Да, има директен полет между Мюнхен и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Пловдив от полет?
Пътуването на полет от Мюнхен до Пловдив създава 245.6kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мюнхен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мюнхен

Международни маршрути от Мюнхен и близките райони

Други дестинации от Мюнхен

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути