Полет Истанбул - Ханой цени от 564,05 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни 599,88 лв.
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Ханой с полет

Пътуването от Истанбул до Ханой от полет е 7427,59 km и отнема 22 ч 20 мин. Има 149 връзки на ден, с първото заминаване на 00:05 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Ханой от полет само за 564,05 лв. или за 2995,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 564,05 лв..

Най-ниската цена564,05 лв.
Продължителност на пътуването22 ч 20 мин
Връзка на ден149
Най-ниската цена564,05 лв.
Най-висока цена2995,40 лв.
Първо заминаване00:05 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние7427,59 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеХаной
ПревозвачиAsiana Airlines, Thai AirAsiaОще

Полет Билети от Истанбул до Ханой

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Истанбул до Ханой с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Истанбул до Ханой? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Истанбул до Ханой, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Истанбул до Ханой?

Самолетен билет от Истанбул до Ханой ще ви струва средно 1341,12 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 564,05 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Ханой. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Истанбул до Ханой със самолет?

При разстояние от 7427,59 km между Истанбул и Ханой, обикновено отнема 22 ч 20 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 22 ч 20 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Истанбул до Ханой обхваща разстояние от 7427,59 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 22 ч 20 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 9 ч 30 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Истанбул до Ханой по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Истанбул до Ханой?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Истанбул от следните летища: Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). Пристигайки в Ханой, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Hanoi My Dinh,Hanoi SB,Noi Bai International Airport, HAN. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пътувания от Истанбул до Ханой се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Истанбул до Ханой може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 149 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Истанбул до Ханой. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Истанбул до Ханой варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 148 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Ханой. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Ханой

Евтини билети за полет от Истанбул до Ханой
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Ханой.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Ханой, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Ханой.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Ханой

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Ханой

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Ханой могат да бъдат намерени само за 588,53 лв., ако имате късмет, или средно за 705,00 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 860,06 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ханой със самолет

Когато пътувате до Ханой със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Astana е водещата авиокомпания превозвач на Казахстан, със седалище в Алмати. Основан е през 2001 г. като съвместно предприятие между казахстанското правителство и British Airways. Авиокомпанията управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 767, Airbus A320 и Embraer E190, и обслужва над 60 дестинации по целия свят. Air Astana спечели множество награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Централна Азия и Индия за шест последователни години. Авиокомпанията се е ангажирала с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на биогорива и инвестиране в по-ефективни самолети.

Air India Express е нискотарифна авиокомпания, базирана в Индия, която извършва полети до различни вътрешни и международни дестинации. Това е дъщерно дружество на Air India и е създадено през 2004 г. с цел предоставяне на достъпни въздушни пътувания на пътниците. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Boeing 737-800 и предлага безпроблемна услуга с основни удобства като храна, леки закуски и напитки, налични за покупка на борда. Air India Express има силно присъствие в Близкия изток и изпълнява полети до дестинации като Дубай, Абу Даби и Маскат. Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своята безопасност и оперативна ефективност.

AirAsia е нискотарифна авиокомпания, базирана в Малайзия, която извършва полети до над 165 дестинации в Азия, Австралия и Близкия изток. Основана е през 1993 г. и оттогава се е разраснала до една от най-големите авиокомпании в региона, с флот от над 250 самолета. AirAsia е известна със своите достъпни цени на билети, които са възможни благодарение на нейния подход без излишни средства към въздушното пътуване. Пътниците могат да изберат да добавят допълнителни услуги като храна, допустим багаж и избор на място срещу допълнително заплащане. Авиокомпанията предлага и програма за лоялност, наречена BIG, която позволява на членовете да печелят и да осребряват точки за полети и други награди.

AirAsia X е бюджетна авиокомпания на дълги разстояния, базирана в Малайзия. Това е дъщерно дружество на AirAsia, един от най-големите нискотарифни превозвачи в Азия. AirAsia X изпълнява полети до дестинации в Азия, Австралия, Нова Зеландия, Близкия изток и Съединените щати. Авиокомпанията предлага набор от класове кабини, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа. AirAsia X е известна със своите ниски тарифи и подход без излишни разходи за пътуване със самолет, като пътниците плащат допълнително за удобства като храна, багаж и избор на място. Въпреки бюджетния си фокус, AirAsia X спечели няколко награди за своите услуги и безопасност.

Asiana Airlines е южнокорейска авиокомпания, основана през 1988 г. Тя извършва вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Азия, Европа, Северна Америка и Океания. Asiana Airlines е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги, включително 5-звездния рейтинг на Skytrax за 12 последователни години. Asiana Airlines е известна със своите удобни седалки, развлечения по време на полет и висококачествени ястия. Авиокомпанията също така предлага програма за редовни клиенти, наречена Asiana Club, която позволява на членовете да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други предимства.

Азербайджанските авиолинии, известни още като AZAL, са водещата авиокомпания превозвач на Азербайджан. Основана е през 1992 г. и е със седалище в Баку, столицата на Азербайджан. Авиокомпанията извършва редовни пътнически полети до над 40 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, както и чартърни полети до други дестинации. Азербайджанските авиолинии разполагат с флот от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A319s, A320s и A340s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Азербайджанските авиолинии са член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Etihad Airways е националната авиокомпания на Обединените арабски емирства, базирана в Абу Даби. Основана е през 2003 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 100 самолета и мрежа от повече от 80 дестинации по целия свят. Etihad Airways е известна със своите луксозни и иновативни продукти и услуги, включително наградените кабини в първа и бизнес класа, развлечения по време на полет и възможности за хранене. Авиокомпанията също така се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба на борда.

Gulf Air е националната авиокомпания на Кралство Бахрейн, със седалище в Мухарак. Основана е през 1950 г. и извършва полети до над 50 дестинации в Близкия изток, Азия, Европа и Африка. Флотът на Gulf Air се състои от модерни самолети Airbus и Boeing и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително World Travel Awards за водеща бизнес класа на авиокомпания в Близкия изток и уебсайт на водеща авиокомпания в Близкия изток. Gulf Air се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно пътуване на своите пътници.

Hahn Air е немска авиокомпания, която работи като редовен и чартърен превозвач. Въпреки това, той е най-известен с ролята си на доставчик на билети и разпространение на услуги за други авиокомпании. Hahn Air има споразумения с над 350 авиокомпании по целия свят, което им позволява да продават своите полети чрез глобалната дистрибуторска система (GDS) на Hahn Air. Това позволява на туристическите агенти да резервират полети на авиокомпании, които може да не са налични чрез традиционните GDS системи. Hahn Air също предлага полети със собствена марка до ограничен брой дестинации в Европа. Авиокомпанията е основана през 1994 г. и е със седалище в Драйайх, Германия.

Jazeera Airways е базирана в Кувейт нискотарифна авиокомпания, която изпълнява редовни полети до различни дестинации в Близкия изток, Европа и Азия. Авиокомпанията е основана през 2004 г. и оттогава се е превърнала в един от най-големите превозвачи в региона, с флот от модерни самолети Airbus A320 и A321. Jazeera Airways предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, развлечения по време на полет и програма за лоялност. Авиокомпанията е известна със своите достъпни цени, точност и висококачествено обслужване, което я прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

Jeju Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Южна Корея. Основана е през 2005 г. и извършва вътрешни и международни полети до различни дестинации в Азия. Основният център на авиокомпанията е на международното летище Джеджу, а също така има второстепенни центрове на международното летище Гимпо и международното летище Инчеон. Jeju Air управлява флотилия от модерни самолети Boeing 737 и предлага набор от услуги на своите пътници, включително храна по време на полет, развлечения и Wi-Fi. Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своите услуги и безопасност и е известна със своите достъпни цени и удобни графици.

Kuwait Airways е националната авиокомпания на Кувейт, със седалище в град Кувейт. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни международни полети до повече от 40 дестинации в Азия, Европа, Африка и Северна Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от смесица от самолети Airbus и Boeing, включително Airbus A320, A330 и A350, както и Boeing 777. Kuwait Airways предлага набор от класи, включително икономична, бизнес и първа класа, и предоставя пътници с развлечения по време на полет, храна и напитки. Авиокомпанията е член на Организацията на арабските въздушни превозвачи и Международната асоциация за въздушен транспорт.

Malaysia Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Малайзия, със седалище в Куала Лумпур. Обслужва полети до над 60 дестинации в Азия, Австралия, Европа и Близкия изток. Авиокомпанията е основана през 1947 г. като Malayan Airways и по-късно е преименувана на Malaysia Airlines през 1963 г. Тя е член на авиокомпанията oneworld и има флот от над 80 самолета, включително Airbus A330s, A350s и Boeing 737s. Malaysia Airlines се изправи пред няколко предизвикателства през последните години, включително изчезването на полет MH370 през 2014 г. и свалянето на полет MH17 над Украйна през същата година.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

Shenzhen Airlines е китайска авиокомпания, базирана в Шенжен, провинция Гуангдонг. Основана е през 1992 г. и изпълнява вътрешни и международни полети. Авиокомпанията разполага с флот от над 200 самолета, включително Airbus A320, Boeing 737 и Embraer E190. Shenzhen Airlines е член на Star Alliance и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително наградата „Най-добра регионална авиокомпания в Китай“ на наградите Skytrax World Airline Awards за 2019 г. Shenzhen Airlines е известен със своята точност и безопасност и е популярен избор за пътници в Китай.

Sichuan Airlines е китайска авиокомпания, базирана в Чънду, провинция Съчуан. Основан е през 1986 г. и изпълнява вътрешни и международни полети. Авиокомпанията разполага с флот от над 150 самолета, включително Airbus A320, A330 и A350. Sichuan Airlines обслужва повече от 100 дестинации в Китай и по света, включително Европа, Северна Америка и Австралия. Авиокомпанията е известна със своята пикантна съчуанска кухня, сервирана на борда, и с ангажимента си към безопасността и обслужването на клиентите. Sichuan Airlines е член на Star Alliance, глобален алианс на авиокомпании, който включва авиокомпании като United Airlines, Lufthansa и Air Canada.

SpiceJet е индийска нискотарифна авиокомпания със седалище в Гургаон, Индия. Основана е през 2005 г. и извършва полети до над 60 дестинации в Индия и в чужбина. Авиокомпанията разполага с флотилия от самолети Boeing и Bombardier и предлага набор от услуги, включително храна по време на полет, развлечения и надбавки за багаж. SpiceJet спечели няколко награди за своите услуги, включително за най-добрата нискотарифна авиокомпания в Централна Азия и Индия на наградите Skytrax World Airline Awards. Авиокомпанията също беше призната за ангажимента си към устойчивост и е приложила няколко екологични инициативи за намаляване на въглеродния си отпечатък.

Thai AirAsia е нискотарифна авиокомпания, базирана в Банкок, Тайланд. Това е дъщерно дружество на AirAsia, малайзийска нискотарифна авиокомпания. Thai AirAsia извършва вътрешни и международни полети до различни дестинации в Азия, включително Китай, Индия, Япония, Южна Корея и Виетнам. Авиокомпанията разполага с флот от самолети Airbus A320 и предлага набор от услуги, включително хранене по време на полет, избор на място и допустим багаж. Thai AirAsia е известна с достъпните си цени и спечели няколко награди за своите услуги, включително наградата за най-добра нискотарифна авиокомпания в света на наградите на Skytrax World Airline Awards през 2019 г.

Thai Vietjet Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Тайланд, изпълняваща вътрешни и международни полети. Това е съвместно предприятие между виетнамската авиокомпания Vietjet Air и тайландската авиокомпания Kan Air. Авиокомпанията е създадена през 2014 г. и започва дейност през 2015 г. Thai Vietjet Air управлява флотилия от самолети Airbus A320 и обслужва дестинации в Тайланд, Виетнам, Китай, Тайван, Южна Корея, Япония и Индия. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и допустим багаж. Thai Vietjet Air има за цел да предостави достъпни възможности за въздушно пътуване на пътниците, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Uzbekistan Airways е националната авиокомпания на Узбекистан със седалище в Ташкент. Той изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Азия, Европа и Северна Америка. Авиокомпанията е основана през 1992 г. след разпадането на Съветския съюз и оттогава се е превърнала в една от най-големите авиокомпании в Централна Азия. Uzbekistan Airways управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A320s и Boeing 767s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Uzbekistan Airways е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Vietnam Airlines е националният превозвач на Виетнам, със седалище в Ханой. Основана е през 1956 г. и извършва полети до 64 дестинации в 17 страни, включително Азия, Европа и Австралия. Авиокомпанията разполага с флот от над 100 самолета, включително Airbus A350, Boeing 787 и Boeing 777. Vietnam Airlines е член на алианса SkyTeam и има споразумения за споделяне на кодове с няколко авиокомпании, включително Delta Air Lines, Air France и KLM. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа, както и карго услуги. Vietnam Airlines се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите пътници.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Salam Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Оман. Основана е през 2016 г. и започва дейност през януари 2017 г. Авиокомпанията извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Близкия изток, Азия и Африка. Флотът на Salam Air се състои от самолети Airbus A320neo, които са конфигурирани с еднокласна кабина. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и допустим багаж. Salam Air има за цел да осигури достъпни въздушни пътувания на своите клиенти, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност и качествено обслужване. Авиокомпанията е получила няколко награди за своето представяне и удовлетвореност на клиентите.

Услуги на борда Asiana Airlines, Thai AirAsia and AirAsia от Истанбул до Ханой
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Ханой от plane.
съоръжения Asiana Airlines Thai AirAsia AirAsia IndiGo Malaysia Airlines Pegasus Airlines Vietnam Airlines Vistara Wizz Air TAROM Gulf Air Air India Express Turkish Airlines Thai Vietjet Air SpiceJet Flynas Flydubai Qatar Airways Jeju Air AirAsia X Shenzhen Airlines Etihad Airways Azerbaijan Airlines Sichuan Airlines Air Astana SalamAir Uzbekistan Airways Kuwait Airways SAUDIA Hahn Air Cebu Pacific Jazeera Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check check check check check check check check check check cross check check cross check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж cross check check check check check check check check check check cross check check cross cross cross check cross check cross check cross check check cross cross cross cross check cross cross

Истанбул до Ханой Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
519.93kg
Автобус
557.07kg
Полет
1485.52kg
Кола
1188.41kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Ханой?
Билет полет от Истанбул до Ханой е 1341,12 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 564,05 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Ханой?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Ханой е 564,05 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Ханой от полет?
Истанбул до Ханой е 7427,59 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Ханой?
Истанбул до Ханой е средно 22 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 30 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Ханой?
Истанбул до Ханой се покрива от оператор(и) 50. Можете да намерите на Virail Asiana Airlines, Thai AirAsia, KE, AirAsia, G9, IndiGo, Malaysia Airlines, Pegasus Airlines, Vietnam Airlines, Faso Airways, Vistara, Transbrasil, Wizz Air, TAROM, Egyptair, Gulf Air, Intersky, Air India Express, Turkish Airlines, Thai Vietjet Air, SpiceJet, China Southern Airlines, Flynas, Xiamen Airlines, flydubai, Thai Airways International, Qatar Airways, Biman Bangladesh Airlines, Jeju Air, AirAsia X, Shenzhen Airlines, Air Ivoire, Etihad Airways, Azerbaijan Airlines, Sichuan Airlines, Air Astana, Air India Limited, Valuair, SalamAir, Uzbekistan Airways, Kuwait Airways, SAUDIA, Hahn Air, Emirates Airlines, Cebu Pacific, Jatayu Airlines, Jazeera Airways, Malindo Airways, China Eastern Airlines, Middle East Airlines and Singapore Airlines Cargo предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Ханой?
Истанбул до Ханой има средно 149 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Ханой?
Най-ранният полет от Истанбул до Ханой тръгва на 00:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Ханой?
Последният полет от Истанбул до Ханой тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Ханой?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 564,05 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Ханой?
Има средно 1 от Истанбул до Ханой.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Ханой от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Ханой е 9 ч 30 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Ханой?
Да, има директен полет между Истанбул и Ханой.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Ханой от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Ханой създава 1485.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Ханой

Свързани маршрути

Други популярни маршрути