Полет Прага - Флоренция цени от 129,15 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни 129,15 лв.
3 дни | Повече ▼

Прага до Флоренция с полет

Пътуването от Прага до Флоренция от полет е 743,65 km и отнема 2 ч 50 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 14:55 ч.. Възможно е да пътувате от Прага до Флоренция от полет само за 129,15 лв. или за 655,53 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 129,15 лв..

Най-ниската цена129,15 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 50 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена129,15 лв.
Най-висока цена655,53 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване14:55 ч.
Разстояние743,65 km
ЗаминаванеПрага
ПристиганеФлоренция
ПревозвачиSwiss International Air Lines, Austrian AirlinesОще

Полет Билети от Прага до Флоренция

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Прага до Флоренция с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Прага до Флоренция. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за самолетни билети от Прага до Флоренция?

Цените ще варират, когато пътувате от Прага до Флоренция. Средно обаче ще платите около 462,30 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 129,15 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Прага до Флоренция. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Прага до Флоренция със самолет?

Пътуването между Прага и Флоренция със самолет е приблизително 743,65 km. Ще ви отнеме около 2 ч 50 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Прага и Флоренция е около 743,65 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 50 мин. Обаче най-бързите маршрути между Прага и Флоренция продължават 1 ч 30 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Прага до Флоренция?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Прага до Флоренция, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 14:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Прага до Флоренция, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 14:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading train en Use Virail to find the best way to travel from Прага to Флоренция

Кои летища мога да използвам за пътуване от Прага до Флоренция?

Ще можете да тръгнете от Прага, като използвате летища като Prague - Zličín,Praha Holesovice,Prague UAN Florenc,Praha Masarykovo nadrazi,Praha Liben,Praha-Vysochany,Prague (Černý Most),Ruzyne International Airport,Prague, Hlavni nadrazi. Те ви свързват с летища, включително Firenze S. Marco Vecchio,Florence Cascine,Scandicci, Villa Constanza,Florence - Rifredi,Firenze Campo Di Marte,Florence Santa Maria Novella,Florence, Florence (Piazzale Montelungo) в Флоренция. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Прага, или в Флоренция, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Прага до Флоренция се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Прага до Флоренция може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Прага до Флоренция. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Прага до Флоренция варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Прага до Флоренция. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Прага до Флоренция

Евтини билети за полет от Прага до Флоренция
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Прага до Флоренция.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Прага до Флоренция, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Прага до Флоренция.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Прага до Флоренция

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Прага до Флоренция

Най-евтините самолетни билети Прага - Флоренция могат да бъдат намерени само за 85,98 лв., ако имате късмет, или средно за 515,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 844,36 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Флоренция със самолет

Когато пътувате до Флоренция със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Услуги на борда Austrian Airlines and Lufthansa от Прага до Флоренция
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Прага до Флоренция от plane.
съоръжения Austrian Airlines Lufthansa
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Прага до Флоренция Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
52.06kg
Автобус
55.77kg
Полет
148.73kg
Кола
118.98kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Прага до Флоренция?
Билет полет от Прага до Флоренция е 462,30 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 129,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Прага до Флоренция?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Прага до Флоренция е 129,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Прага и Флоренция от полет?
Прага до Флоренция е 743,65 km.
Колко време трае полет между Прага и Флоренция?
Прага до Флоренция е средно 2 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 30 мин.
Какви компании работят от Прага до Флоренция?
Прага до Флоренция се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Swiss International Air Lines, Austrian Airlines, Lufthansa and Air Senegal International предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Прага до Флоренция?
Прага до Флоренция има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Прага до Флоренция?
Най-ранният полет от Прага до Флоренция тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Прага до Флоренция?
Последният полет от Прага до Флоренция тръгва на 14:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Прага до Флоренция?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 129,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Прага до Флоренция?
Има средно 1 от Прага до Флоренция.
Кое е най-бързото време за пътуване между Прага до Флоренция от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Прага и Флоренция е 1 ч 30 мин.
Има ли директен полет от Прага към Флоренция?
Да, има директен полет между Прага и Флоренция.
Какви са емисиите на CO2 за Прага до Флоренция от полет?
Пътуването на полет от Прага до Флоренция създава 148.73kg CO2 емисии.

Отидете локално от Прага

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Прага

Международни маршрути от Прага и близките райони

Други дестинации от Прага

Основни маршрути до Флоренция

Свързани маршрути

Други популярни маршрути