Полет Франкфурт на Майн - Торонто цени от 1042,88 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Франкфурт на Майн до Торонто с полет

Пътуването от Франкфурт на Майн до Торонто от полет е 6338,59 km и отнема 3 ч 45 мин. Има 128 връзки на ден, с първото заминаване на 04:05 ч. и последното на 22:20 ч.. Възможно е да пътувате от Франкфурт на Майн до Торонто от полет само за 1042,88 лв. или за 3598,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1042,88 лв..

Най-ниската цена1042,88 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 45 мин
Връзка на ден128
Най-ниската цена1042,88 лв.
Най-висока цена3598,57 лв.
Първо заминаване04:05 ч.
Последно заминаване22:20 ч.
Разстояние6338,59 km
ЗаминаванеФранкфурт на Майн
ПристиганеТоронто
ПревозвачиEgyptair, PLAYОще

Полет Билети от Франкфурт на Майн до Торонто

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Франкфурт на Майн до Торонто с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Франкфурт на Майн до Торонто. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Франкфурт на Майн до Торонто със самолет?

Най-евтините самолетни билети от Франкфурт на Майн до Торонто струват 1042,88 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 1573,88 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Франкфурт на Майн до Торонто.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Франкфурт на Майн до Торонто. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Франкфурт на Майн до Торонто със самолет?

При разстояние от 6338,59 km между Франкфурт на Майн и Торонто, обикновено отнема 3 ч 45 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 45 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Франкфурт на Майн и Торонто е около 6338,59 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 45 мин. Обаче най-бързите маршрути между Франкфурт на Майн и Торонто продължават 0 ч 20 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

При пътуване от Франкфурт на Майн до Торонто кои летища мога да използвам?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Франкфурт на Майн и Торонто. Можете да започнете пътуването си в Франкфурт на Майн на летища като Frankfurt am Main Hbf,Falkstraße, Frankfurt a.M.,Brauerei, Frankfurt a.M.. Те се свързват с летища, включително Toronto Edward St,Toronto Pearson International Airport,John C. Munro Hamilton International Airport,Toronto, York St / Piper St,Toronto (Union Station),Billy Bishop Toronto City Centre Airport в Торонто. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Франкфурт на Майн до Торонто.

Колко пътувания от Франкфурт на Майн до Торонто има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Франкфурт на Майн до Торонто, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 128 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Франкфурт на Майн и Торонто. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 126 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Франкфурт на Майн до Торонто. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Франкфурт на Майн до Торонто

Евтини билети за полет от Франкфурт на Майн до Торонто
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Франкфурт на Майн до Торонто.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Франкфурт на Майн до Торонто, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Франкфурт на Майн до Торонто.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Франкфурт на Майн до Торонто

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Франкфурт на Майн до Торонто

Най-евтините самолетни билети Франкфурт на Майн - Торонто могат да бъдат намерени само за 819,53 лв., ако имате късмет, или средно за 1277,50 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2009,37 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Торонто със самолет

Когато пътувате до Торонто със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Canada е най-голямата авиокомпания в Канада, осигуряваща редовен и чартърен въздушен транспорт за пътници и товари до над 200 дестинации по света. Авиокомпанията управлява флотилия от над 400 самолета, включително теснофюзелажни и широкофюзелажни самолети, и обслужва вътрешни и международни маршрути. Air Canada е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която предоставя на пътниците достъп до над 1000 дестинации в 190 държави. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Aeroplan. Централата на Air Canada е в Монреал, Квебек, и има центрове в Торонто, Ванкувър и Калгари.

Air Transat е канадска авиокомпания, която извършва редовни и чартърни полети до над 60 дестинации в 25 държави. Основана през 1987 г., авиокомпанията е със седалище в Монреал и е дъщерно дружество на Transat AT Inc. Air Transat управлява флота от самолети Airbus A310, A321 и A330 и предлага набор от услуги, включително места в икономична и бизнес класа, по време на полет развлечения и обслужване на храна. Авиокомпанията е известна с фокуса си върху развлекателните пътувания, със силно присъствие на канадския и европейския пазар. Air Transat се ангажира с устойчивостта и е реализирала редица инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Brussels Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Белгия, със седалище в Брюксел. Обслужва полети до над 100 дестинации в Европа, Африка, Северна Америка и Азия. Авиокомпанията е основана през 2006 г. и е член на Star Alliance. Brussels Airlines е известна със своята висококачествена услуга, модерен флот и ангажимент за устойчивост. Той предлага набор от класове за пътуване, включително икономична, бизнес и първокласна икономична. Авиокомпанията също така има програма за лоялност, наречена Miles & More, която позволява на пътниците да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други награди. Brussels Airlines е дъщерно дружество на Lufthansa Group.

Flair Airlines е канадска нискотарифна авиокомпания, която изпълнява редовни и чартърни полети до дестинации в Канада, Съединените щати, Мексико и Карибите. Основана през 2005 г., авиокомпанията е със седалище в Едмънтън, Албърта, и оперира флотилия от самолети Boeing 737. Flair Airlines предлага набор от опции за тарифи, включително базова икономична, икономична и първокласна икономична, и позволява на пътниците да добавят допълнителни услуги като багаж, избор на място и храна по време на полет срещу допълнителна такса. Авиокомпанията се разрасна бързо през последните години, разширявайки маршрутната си мрежа и увеличавайки размера на своя флот, за да отговори на нарастващото търсене на достъпни въздушни пътувания в Канада.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Porter Airlines е регионална авиокомпания, базирана в Торонто, Канада. Основана е през 2006 г. и извършва полети до различни дестинации в Канада и САЩ. Авиокомпанията е известна със своята отличителна марка и високо ниво на обслужване на клиентите, като предлага удобства като безплатни закуски и напитки, достъп до салона и безплатен Wi-Fi на борда. Porter Airlines управлява флота от турбовитлови самолети Bombardier Q400, които са известни със своята горивна ефективност и ниски нива на шум. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги и е призната за своя ангажимент към устойчивостта и участието на общността.

Услуги на борда PLAY, TAP Portugal and Icelandair от Франкфурт на Майн до Торонто
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Франкфурт на Майн до Торонто от plane.
съоръжения PLAY TAP Portugal Icelandair Brussels Airlines Ryanair KLM Flair Airlines Eurowings British Airways Air Transat Air Canada Lufthansa Aer Lingus LOT WestJet Finnair TAROM Vueling Porter Airlines Norse Atlantic Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check check check check cross cross check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross cross cross cross check cross check cross check check cross check check check check cross check cross check cross

Франкфурт на Майн до Торонто Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
443.7kg
Автобус
475.39kg
Полет
1267.72kg
Кола
1014.18kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Франкфурт на Майн до Торонто?
Билет полет от Франкфурт на Майн до Торонто е 1573,88 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1042,88 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Франкфурт на Майн до Торонто?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Франкфурт на Майн до Торонто е 1042,88 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Франкфурт на Майн и Торонто от полет?
Франкфурт на Майн до Торонто е 6338,59 km.
Колко време трае полет между Франкфурт на Майн и Торонто?
Франкфурт на Майн до Торонто е средно 3 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 20 мин.
Какви компании работят от Франкфурт на Майн до Торонто?
Франкфурт на Майн до Торонто се покрива от оператор(и) 31. Можете да намерите на Virail Egyptair, PLAY, Aero-Service, TAP Portugal, Icelandair, Brussels Airlines, Ryanair, KLM, Z0, Flair Airlines, Eurowings, British Airways, Royal Khmer Airlines, Air Transat, Big Sky Airlines, Air Canada, Condor Flugdienst, Lufthansa, Aer Lingus, LOT, easyJet UK, WestJet, Finnair, TAROM, SAS Braathens, Aero Services Executive, Vueling, Transbrasil, Porter Airlines, Héli Sécurité Helicopter Airlines, SATA International and Norse Atlantic Airways предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Франкфурт на Майн до Торонто?
Франкфурт на Майн до Торонто има средно 128 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Франкфурт на Майн до Торонто?
Най-ранният полет от Франкфурт на Майн до Торонто тръгва на 04:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Франкфурт на Майн до Торонто?
Последният полет от Франкфурт на Майн до Торонто тръгва на 22:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Франкфурт на Майн до Торонто?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 1042,88 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Франкфурт на Майн до Торонто?
Има средно 2 от Франкфурт на Майн до Торонто.
Кое е най-бързото време за пътуване между Франкфурт на Майн до Торонто от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Франкфурт на Майн и Торонто е 0 ч 20 мин.
Има ли директен полет от Франкфурт на Майн към Торонто?
Да, има директен полет между Франкфурт на Майн и Торонто.
Какви са емисиите на CO2 за Франкфурт на Майн до Торонто от полет?
Пътуването на полет от Франкфурт на Майн до Торонто създава 1267.72kg CO2 емисии.

Отидете локално от Франкфурт на Майн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Франкфурт на Майн

Международни маршрути от Франкфурт на Майн и близките райони

Други дестинации от Франкфурт на Майн

Основни маршрути до Торонто

Свързани маршрути

Други популярни маршрути