Полет Нагано - Токио цени от 892,85 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Нагано до Токио с полет

Пътуването от Нагано до Токио от полет е 172,89 km и отнема 6 ч 6 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 16:05 ч. и последното на 23:35 ч.. Възможно е да пътувате от Нагано до Токио от полет само за 892,85 лв. или за 2473,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 892,85 лв..

Най-ниската цена892,85 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 6 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена892,85 лв.
Най-висока цена2473,01 лв.
Първо заминаване16:05 ч.
Последно заминаване23:35 ч.
Разстояние172,89 km
ЗаминаванеНагано
ПристиганеТокио
ПревозвачиJapan Airlines, all_nippon_airways

Полет Билети от Нагано до Токио

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Нагано до Токио с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Нагано до Токио. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Нагано до Токио със самолет?

Самолетен билет от Нагано до Токио ще ви струва средно 1815,27 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 892,85 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нагано до Токио. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Нагано до Токио със самолет?

Средното време за пътуване е 6 ч 6 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 172,89 km от Нагано до Токио. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Нагано до Токио да отнеме повече от 6 ч 6 мин. Пътуването от Нагано до Токио обхваща разстояние от 172,89 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 6 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 40 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Нагано до Токио по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Нагано до Токио?

По принцип първото отпътуване за деня от Нагано ще бъде в 16:05 ч., а последното - в 23:35 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Нагано до Токио могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Нагано в 16:05 ч., а последният - в 23:35 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Нагано до Токио могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои летища се използват при пътуване от Нагано до Токио?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Нагано и Токио. Можете да започнете пътуването си в Нагано на летища като Nagano station. Те се свързват с летища, включително Tokyo Haneda,Narita Airport Terminal 1 North Wing в Токио. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Нагано до Токио.

Колко пътувания от Нагано до Токио има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Нагано до Токио може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Нагано до Токио. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Нагано до Токио варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нагано до Токио. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Нагано до Токио

Евтини билети за полет от Нагано до Токио
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нагано до Токио.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нагано до Токио, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нагано до Токио.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Нагано до Токио

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Нагано до Токио

Най-евтините самолетни билети Нагано - Токио могат да бъдат намерени само за 109,54 лв., ако имате късмет, или средно за 257,61 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 429,81 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Токио със самолет

Когато пътувате до Токио със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Japan Airlines (JAL) е авиокомпания флагман на Япония, със седалище в Токио. Основана е през 1951 г. и оперира флотилия от над 170 самолета, обслужващи 92 дестинации в 20 държави. JAL е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от класи, включително първа, бизнес, премиум икономична и икономична. JAL спечели многобройни награди за своята услуга, включително обявена за най-добра икономична класа в света и най-добро място в авиокомпания в икономична класа от Skytrax през 2019 г. Авиокомпанията е ангажирана с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Услуги на борда Japan Airlines от Нагано до Токио
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нагано до Токио от plane.
съоръжения Japan Airlines
wifi WiFi check
food_and_drink Храни и напитки check

Нагано до Токио Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
12.1kg
Автобус
12.97kg
Полет
34.58kg
Кола
27.66kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Нагано до Токио?
Билет полет от Нагано до Токио е 1815,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 892,85 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Нагано до Токио?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Нагано до Токио е 892,85 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Нагано и Токио от полет?
Нагано до Токио е 172,89 km.
Колко време трае полет между Нагано и Токио?
Нагано до Токио е средно 6 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 40 мин.
Какви компании работят от Нагано до Токио?
Нагано до Токио се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Japan Airlines, all_nippon_airways and china_southern_airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Нагано до Токио?
Нагано до Токио има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Нагано до Токио?
Най-ранният полет от Нагано до Токио тръгва на 16:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Нагано до Токио?
Последният полет от Нагано до Токио тръгва на 23:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Нагано до Токио?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 892,85 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Нагано до Токио?
Има средно 3 от Нагано до Токио.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нагано до Токио от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Нагано и Токио е 5 ч 40 мин.
Има ли директен полет от Нагано към Токио?
Да, има директен полет между Нагано и Токио.
Какви са емисиите на CO2 за Нагано до Токио от полет?
Пътуването на полет от Нагано до Токио създава 34.58kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Нагано и близките райони

Други популярни маршрути