Полет София - Базел цени от 85,55 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре 255,27 лв.
2 дни 119,03 лв.
3 дни | Повече ▼

София до Базел с полет

Пътуването от София до Базел от полет е 1347,06 km и отнема 5 ч 28 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 18:45 ч.. Възможно е да пътувате от София до Базел от полет само за 85,55 лв. или за 1940,00 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 85,55 лв..

Най-ниската цена85,55 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 28 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена85,55 лв.
Най-висока цена1940,00 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване18:45 ч.
Разстояние1347,06 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеБазел
ПревозвачиTAROM, Swiss International Air LinesОще

Полет Билети от София до Базел

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Базел

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Базел. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от София до Базел със самолет?

Най-евтините самолетни билети от София до Базел струват 85,55 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 923,28 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Базел.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Базел. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от София до Базел със самолет?

При разстояние от 1347,06 km между София и Базел, обикновено отнема 5 ч 28 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 28 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между София и Базел е около 1347,06 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 28 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Базел продължават 2 ч 30 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Базел?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 06:00 ч., а последното - в 18:45 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Базел могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Базел, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 18:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading train en Use Virail to find the best way to travel from София to Базел

Кои летища мога да използвам по маршрута от София до Базел?

Можете да заминете от София на летища като Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Базел на следните летища: Basel Bad Bhf,Basel Euroairport FR,Basel St. Johann,Basel Sbb. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в София и Базел. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Базел?

Ще можете да пътувате от София до Базел, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 9 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Базел, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от София до Базел всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 9 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Базел. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Базел

Евтини билети за полет от София до Базел
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Базел.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Базел, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Базел.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Базел

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 55,12 лв. до 694,94 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 92% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от София до Базел

Най-евтините самолетни билети София - Базел могат да бъдат намерени само за 181,42 лв., ако имате късмет, или средно за 347,38 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 446,03 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Базел със самолет

Когато пътувате до Базел със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Dolomiti е италианска регионална авиокомпания, базирана във Верона, Италия. Основана е през 1989 г. и е дъщерно дружество на Lufthansa. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Италия и Европа, включително Германия, Австрия, Франция и Белгия. Air Dolomiti разполага с флот от Embraer E-Jet, които са известни със своята горивна ефективност и екологичност. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и Wi-Fi. Air Dolomiti спечели няколко награди за обслужване на клиенти и има репутация на надеждна и ефективна авиокомпания.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда TAROM, Ryanair and LOT от София до Базел
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Базел от plane.
съоръжения TAROM Ryanair LOT Air Dolomiti Bulgaria Air Austrian Airlines Wizz Air Lufthansa ITA Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check cross check check check check check

София до Базел Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
94.29kg
Автобус
101.03kg
Полет
269.41kg
Кола
215.53kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от София до Базел?
Билет полет от София до Базел е 923,28 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 85,55 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Базел?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Базел е 85,55 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Базел от полет?
София до Базел е 1347,06 km.
Колко време трае полет между София и Базел?
София до Базел е средно 5 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Базел?
София до Базел се покрива от оператор(и) 11. Можете да намерите на Virail TAROM, Swiss International Air Lines, Aero Services Executive, easyJet UK, Ryanair, LOT, Air Dolomiti, Bulgaria Air, Austrian Airlines, Wizz Air, Lufthansa and ITA Airways предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от София до Базел?
София до Базел има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от София до Базел?
Най-ранният полет от София до Базел тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от София до Базел?
Последният полет от София до Базел тръгва на 18:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Базел?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 85,55 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Базел от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между София и Базел е 2 ч 30 мин.
Има ли директен полет от София към Базел?
Да, има директен полет между София и Базел.
Какви са емисиите на CO2 за София до Базел от полет?
Пътуването на полет от София до Базел създава 269.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути