Train Illustration

Намерете автобус от Карлово до Сопот, Област Пловдив

Тръгване от
1,13 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Карлово до Сопот, Област Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Карлово до Сопот, Област Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Карлово до Сопот, Област Пловдив с автобус?

Когато пътувате от Карлово до Сопот, Област Пловдив, можете да очаквате да платите средно около 4,93 лв.. Може да успеете да намерите цени до 1,13 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Карлово да се Сопот, Област Пловдив с автобус

Най-добра цена 1,13 лв.
Продължителност на пътуването 10 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 08:20
Последно отпътуване 13:50
разстояние 4 km
Заминаване Карлово
Пристигане Сопот, Област Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
2
Минимална цена
1,13 лв.
Максимална цена
6,87 лв.

Карлово - Сопот, Област Пловдив

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

3 лв.

Дата
събота 24 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Karlovo Bus Station - Sopot E871
08:20 - 08:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
10 мин.
CO2: 0.16kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Карлово до Сопот, Област Пловдив с автобус?

Пътуването между Карлово и Сопот, Област Пловдив продължава около 5 km и обикновено отнема приблизително 10 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Карлово до Сопот, Област Пловдив възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Карлово до Сопот, Област Пловдив?

Първото пътуване за деня тръгва от Карлово в 08:20. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 13:50. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Карлово и Сопот, Област Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Карлово до Сопот, Област Пловдив?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Карлово и Сопот, Област Пловдив. Можете да започнете пътуването си в Карлово на спирки като Karlovo, Karlovo Bus Station, Васил Караиванов and Karlovo Bus Station, Vasil Karaivanov Street 68. Те се свързват със спирки, включително Sopot, Sopot E871 and Sopot Bus stop, Ivan Vazov Blvd 38 в Сопот, Област Пловдив. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Карлово до Сопот, Област Пловдив.

Колко пъти на ден има тръгващи от Карлово за Сопот, Област Пловдив?

Точният брой на пътуванията от Карлово до Сопот, Област Пловдив може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В особено натоварени дни може да има до 5 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Карлово до Сопот, Област Пловдив. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Карлово до Сопот, Област Пловдив варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване