Автобус Карлово - Сопот, Област Пловдив цени от 2,99лв.

Започва от
2,99лв.
откривам

Карлово до Сопот, Област Пловдив с автобус

Пътуването от Карлово до Сопот, Област Пловдив от автобус е 4,5 km и отнема 5 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 09:20 и последното на 18:15. Възможно е да пътувате от Карлово до Сопот, Област Пловдив от автобус само за 2,99лв. или за 7,87лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,99лв..

Най-добра цена 2,99лв.
Продължителност на пътуването 5 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 2,99лв.
Най-висока цена 7,87лв.
Първо заминаване 09:20
Последно заминаване 18:15
Разстояние 4,5 km
Заминаване Карлово
Пристигане Сопот, Област Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Карлово до Сопот, Област Пловдив

  Sep 26
  Още
  19°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  21°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  Още
  24°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  27°
  Oct 09
  Още
  26°
  Oct 10
  Още
  27°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
19°

Бързо и лесно пътуване от Карлово до Сопот, Област Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Карлово до Сопот, Област Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Карлово до Сопот, Област Пловдив с автобус?

Когато пътувате от Карлово до Сопот, Област Пловдив, можете да очаквате да платите средно около 5,93лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,95лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Карлово до Сопот, Област Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Карлово до Сопот, Област Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Карлово до Сопот, Област Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Карлово до Сопот, Област Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Карлово до Сопот, Област Пловдив

Най-евтините автобусни билети Карлово - Сопот, Област Пловдив могат да бъдат намерени само за 2лв., ако имате късмет, или средно за 3лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 3лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сопот, Област Пловдив с автобус

Когато пътувате до Сопот, Област Пловдив с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Карлово до Сопот, Област Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Карлово до Сопот, Област Пловдив от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Карлово до Сопот, Област Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.1kg
Автобус
0.4kg
Полет
14.8kg
Кола
1.4kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Билет автобус от Карлово до Сопот, Област Пловдив е 5,46лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,99лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Карлово до Сопот, Област Пловдив е 2,99лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Карлово и Сопот, Област Пловдив от автобус?
Карлово до Сопот, Област Пловдив е 4,5 km.
Колко време трае автобус между Карлово и Сопот, Област Пловдив?
Карлово до Сопот, Област Пловдив е средно 9 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 мин..
Какви компании работят от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Карлово до Сопот, Област Пловдив се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Карлово до Сопот, Област Пловдив има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Най-ранният автобус от Карлово до Сопот, Област Пловдив тръгва на 09:20. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Последният автобус от Карлово до Сопот, Област Пловдив тръгва на 18:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 2,99лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Карлово, за да отидете до Сопот, Област Пловдив. Можете да преминете от Karlovo, Васил Караиванов, Karlovo Bus Station, Vasil Karaivanov Street 68, Karlovo Bus Station and Karlovo, Bus And Coach Station (Карлово, Автогара) и можете да стигнете до Sopot, Sopot Bus Stop, Ivan Vazov Blvd 38, Sopot E871 and Sopot, Boulevard Ivan Vazov / Kiril Nektariev St. (Сопот, бул. Иван Вазов / улица Кирил Нектариев).
Колко директни връзки преминават от Карлово до Сопот, Област Пловдив?
Има средно 4 от Карлово до Сопот, Област Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Карлово до Сопот, Област Пловдив от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Карлово и Сопот, Област Пловдив е 5 мин..
Има ли директен автобус от Карлово към Сопот, Област Пловдив?
Да, има директен автобус между Карлово и Сопот, Област Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Карлово до Сопот, Област Пловдив от автобус?
Пътуването на автобус от Карлово до Сопот, Област Пловдив създава 0.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Карлово

Популярни маршрути

Международни маршрути от Карлово и близките райони

Други дестинации от Карлово

Основни маршрути до Сопот, Област Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути