Намерете автобус от Карлово до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,38 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 12 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 14:20
Последно отпътуване 14:20
разстояние 121 km

Намерете вашите автобусни връзки от Карлово до София на virail

Ако търсите евтини автобусни билети от Карлово до София, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват автобусните билети от Карлово до София?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Карлово до София от 11,98 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Карлово до София струват около 12,40 лв..

Цена на билет - всеки ден

12,38 лв. 12,40 лв. 12,40 лв. 12,40 лв. 12,38 лв. 12,40 лв. 12,40 лв.

Автобуси от Карлово до София

В колко часа тръгват автобусите за София?

Докато първият автобус тръгва в 08:15, последният тръгва от Карлово в 14:20. Продължителността на пътуването е средно 2 ч. 13 мин., но може да ви отнеме само :2 ч. 10 мин. с най-бързите връзки.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

При пътуване с автобус до София от Карлово: колко връзки дневно има?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Карлово до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Карлово до София с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.