Намерете влак от Шумен до Панагюрище

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Панагюрище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,95лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 40 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 08:58
Последно отпътуване: 23:38
Разстояние 239km

С virail са най-евтините билети за влак от Шумен до Панагюрище

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Шумен до Панагюрище с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Шумен до Панагюрище, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Панагюрище?

Билетите за влак от Шумен до Панагюрище струват средно 14,05 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,95 лв..

Влакове от Шумен до Панагюрище


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Панагюрище?

Влаковете до Панагюрище заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ПАНАГЮРИЩЕ.

Колко влакови връзки има от Шумен до Панагюрище всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Панагюрище от Шумен, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Панагюрище с влак?

Средната продължителност на пътуването е 13 hours and 31 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Панагюрище за 11 hours and 53 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 08:09, докато последният тръгва в 23:09.