Намерете влак от Стара Загора до Панагюрище

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Панагюрище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 48 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 04:00
Последно отпътуване: 16:40
Разстояние 120km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Панагюрище

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Панагюрище?

За да стигнете до Панагюрище с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Панагюрище?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Панагюрище за 4,45 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Панагюрище струват средно 5,02 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Панагюрище


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Панагюрище?

Влаковете до Панагюрище заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ПАНАГЮРИЩЕ.

Пътуване с влак до Панагюрище от Стара Загора: колко връзки дневно има?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Панагюрище с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Панагюрище и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Панагюрище за 4 hours and 47 minutes, но средно отнема 5 hours and 17 minutes. Първият влак, водещ до Панагюрище е в 04:06, докато последният тръгва от Стара Загора в 16:06.