Намерете влак от Ямбол до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,65лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 15 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 02:17
Последно отпътуване: 17:10
Разстояние 159km

Сравнете най-добрите цени за влак от Ямбол до Русе

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Ямбол до Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ямбол до Русе?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ямбол и Русе.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Русе?

Средната цена на билети за влак от Ямбол до Русе е 14,58 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Ямбол до Русе могат да бъдат около 7,65 лв..

Влакове от Ямбол до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Ямбол и Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Ямбол от ЯМБОЛ и пристигат на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Пътуване с влак до Русе от Ямбол: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Русе от Ямбол, моля имайте предвид, че има 20 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 20 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Ямбол до Русе

Необходими са средно 8 hours and 38 minutes да стигнете до Русе с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 13 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 02:10, докато последният тръгва от Ямбол в 17:10.