Намерете влак от Сандански до Петрич

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,85лв.
Продължителност на пътуването 38 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 08:08
Последно отпътуване: 20:27
Разстояние 19km

Евтини билети за влак от Сандански до Петрич на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Петрич. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Сандански до Петрич, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Сандански до Петрич?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сандански до Петрич, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Сандански до Петрич?

Билетите за влак от Сандански до Петрич струват средно 2,08 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 1,05 лв..

Цена на билет Сандански - Петрич всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
1,99 лв.1,99 лв. Още Още 4,32 лв. Още Още

Влакове от Сандански до Петрич


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Сандански и Петрич е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Петрич и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Петрич на САНДАНСКИ, който пристига на ПЕТРИЧ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Сандански до Петрич?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Сандански, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 4 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Сандански до Петрич

Първият влак до Петрич тръгва в 08:06, докато последният в 20:06. Пътуването продължава средно 36 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Петрич за 27 minutes.