Влак Бари, Пулия - Матера цени от 14,28 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бари, Пулия до Матера с влак

Пътуването от Бари, Пулия до Матера от влак е 54,24 km и отнема 4 ч 46 мин. Има 70 връзки на ден, с първото заминаване на 05:24 ч. и последното на 22:45 ч.. Възможно е да пътувате от Бари, Пулия до Матера от влак само за 14,28 лв. или за 279,33 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,28 лв..

Най-ниската цена14,28 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 46 мин
Връзка на ден70
Най-ниската цена14,28 лв.
Най-висока цена279,33 лв.
Първо заминаване05:24 ч.
Последно заминаване22:45 ч.
Разстояние54,24 km
ЗаминаванеБари, Пулия
ПристиганеМатера
ПревозвачиFrecciargento, FrecciarossaОще

Влак Билети от Бари, Пулия до Матера

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Бари, Пулия до Матера с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бари, Пулия до Матера. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Бари, Пулия до Матера?

Средно билетът за влак от Бари, Пулия до Матера ще ви струва 39,43 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 14,28 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бари, Пулия до Матера. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бари, Пулия до Матера. Средно обаче ще платите около 39,43 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Бари, Пулия до Матера с влак?

Пътуването между Бари, Пулия и Матера с влак е приблизително 54,24 km. Ще ви отнеме около 4 ч 46 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Бари, Пулия до Матера, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бари, Пулия и Матера ще завършат пътуването в 2 ч 7 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 46 мин, за да пътувате 54,24 km между Бари, Пулия и Матера.

По кое време са първото и последното заминаване от Бари, Пулия до Матера?

По принцип първото отпътуване за деня от Бари, Пулия ще бъде в 05:24 ч., а последното - в 22:45 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бари, Пулия до Матера могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първото пътуване през нощта тръгва от Бари, Пулия в 05:24 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 22:45 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бари, Пулия и Матера. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бари, Пулия до Матера с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Бари, Пулия от следните спирки: Bari Central Station,Modugno Citta,Bari, Porto,Bari Airport Ferrotramviaria. Пристигайки в Матера, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Matera, Via Don Luigi Sturzo,Matera Centrale. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Матера.

Колко пътувания от Бари, Пулия до Матера се извършват всеки ден?

Средно има 70 заминаващи ежедневно от Бари, Пулия до Матера. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Бари, Пулия, които пътуват директно до Матера. Има 70 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бари, Пулия до Матера. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бари, Пулия до Матера

Евтини билети за влак от Бари, Пулия до Матера
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бари, Пулия до Матера.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бари, Пулия до Матера, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бари, Пулия до Матера.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бари, Пулия до Матера

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,62 лв. до 82,46 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 83% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бари, Пулия до Матера

Най-евтините билети за влак Бари, Пулия - Матера могат да бъдат намерени само за 13,50 лв., ако имате късмет, или средно за 35,74 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 82,89 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Матера с влак

Когато пътувате до Матера с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FrecciaLink, интермодална услуга от Trenitalia, свързва пътуване с влак и автобус, за да свързва дестинации извън обсега на високоскоростните влакове. През лятото FrecciaLink обслужва живописни крайбрежни райони като Соренто и Пиомбино. През по-студените месеци той осигурява достъп до зашеметяващи планински дестинации, включително Кортина д'Ампецо и Мадона ди Кампилио. Освен това FrecciaLink улеснява пътуването до градове на изкуството като Асизи и Матера.

Frecciargento е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания на Италия. Името „Frecciargento“ означава „сребърна стрела“ на италиански, а влаковете са известни със своя елегантен, модерен дизайн и високи скорости. Влаковете Frecciargento се движат по високоскоростни линии и конвенционални линии, свързващи големи градове в Италия, включително Рим, Верона, Милано, Венеция, Флоренция и Неапол. Frecciargento е една от няколкото високоскоростни влакови услуги, предлагани от Trenitalia, включително Frecciarossa и Frecciabianca.

Frecciarossa, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания, е известна услуга за високоскоростни влакове в Италия. Влаковете FRECCIAROSSA, достигащи скорости до 300 км/ч, свързват големи градове, включително Рим, Милано, Неапол, Флоренция и Торино.

Типове билети и съоръжения от Бари, Пулия до Матера

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Frecciargento и Frecciarossa при пътуване от Бари, Пулия до Матера.

Second Class

В стандартната класа на Frecciargento можете да прекарате време в портала FRECCE, да се насладите на удобно пътуване в регулируеми седалки, да заредите устройствата си с помощта на електрически контакти и да опитате вкусна храна и напитки в бара FrecciaBistrò.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на Frecciargento ще се насладите на всички удобства, които се намират във втора класа, плюс по-просторни и удобни седалки. Освен това ще бъдете почерпени с безплатни закуски и малка напитка за добре дошли от кафе или просеко.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Premium

Премиум услугата включва по-широка седалка, повече място за краката и достъп до допълнителни удобства като напитка за добре дошли и избор от вестници. Треньор 4 на влака Frecciarossa 1000 е запазен за ниво Premium.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard

Standard е основното ниво на обслужване и включва удобна седалка и достъп до основни услуги на борда. Вагони 5-8 са за ниво Стандарт със седалки покрити със сива еко кожа.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Executive

Екзекютив е най-високото ниво на обслужване и включва всички удобства на бизнес ниво, както и лична система за забавление и гурме ястия, сервирани от специален готвач на борда.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес услугата е предназначена за пътуващи по работа и включва всички удобства на ниво Premium, както и достъп до специален бизнес салон и приоритетно качване на борда. Автобуси 2 и 3 на Frecciarossa 1000 са запазени за бизнес ниво на обслужване.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciargento има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържате вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciargento няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете Frecciargento кафе-барът FrecciaBistrò предлага закуски, ястия и напитки. Използвайте портала Portale FRECCE за лесна поръчка на място или се свържете с персонала. Пътуващите в първа класа се радват на безплатна вода, кафе и лека закуска.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Търсите спокойствие? Frecciarossa предлага определени тихи зони за бизнес класа, за да осигури спокойно пътуване, без разсейване.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Без значение от модела – било то ETR 500, ETR 600, ETR 700 или ETR 1000 – всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържа вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Заситите глада си в FrecciaBistrò, разположено в центъра на влака. Или, за допълнително удобство, поръчайте директно до вашето място чрез EasyBistrò на Portale FRECCE. Пътниците от премиум и бизнес класа получават безплатни закуски и напитки, докато пътниците от екзекютив класа се наслаждават на гурме ястия, подготвени от главния готвач Карло Крак.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
Услуги на борда Frecciargento, Frecciarossa and Autobus от Бари, Пулия до Матера
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бари, Пулия до Матера от train.
съоръжения Frecciargento Frecciarossa Autobus Freccialink
quiet_zone Тиха зона check check cross check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check cross check
luggage Багаж check check cross check
accessibility Достъпност check check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check cross check
air_con Климатик check check cross check
bicycle Велосипед check check cross check
sleeper_couchette спално място check check cross cross

Бари, Пулия до Матера Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.8kg
Автобус
4.07kg
Полет
10.85kg
Кола
8.68kg
Какви са емисиите на CO2 за Бари, Пулия до Матера с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бари, Пулия и Матера са 3.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бари, Пулия и Матера? Като вземете влака между Бари, Пулия и Матера, ще спестите 7.05kg CO2 емисии спрямо полет, 0.27kg спрямо автобус и 4.88kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бари, Пулия до Матера?
Билет влак от Бари, Пулия до Матера е 39,43 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,28 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бари, Пулия до Матера?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бари, Пулия до Матера е 14,28 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бари, Пулия и Матера от влак?
Бари, Пулия до Матера е 54,24 km.
Колко време трае влак между Бари, Пулия и Матера?
Бари, Пулия до Матера е средно 4 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 7 мин.
Какви компании работят от Бари, Пулия до Матера?
Бари, Пулия до Матера се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Frecciargento, Frecciarossa, InterCityNotte, Autobus, Freccialink and Regionale Veloce предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Бари, Пулия до Матера?
Бари, Пулия до Матера има средно 70 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бари, Пулия до Матера?
Най-ранният влак от Бари, Пулия до Матера тръгва на 05:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бари, Пулия до Матера?
Последният влак от Бари, Пулия до Матера тръгва на 22:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бари, Пулия до Матера?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,28 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бари, Пулия до Матера от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бари, Пулия и Матера е 2 ч 7 мин.
Има ли директен влак от Бари, Пулия към Матера?
Да, има директен влак между Бари, Пулия и Матера.
Какви са емисиите на CO2 за Бари, Пулия до Матера от влак?
Пътуването на влак от Бари, Пулия до Матера създава 3.8kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бари, Пулия

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бари, Пулия

Други дестинации от Бари, Пулия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути