Влак Бари, Пулия - Alberobello цени от 5,87 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бари, Пулия до Alberobello с влак

Пътуването от Бари, Пулия до Alberobello от влак е 49,17 km и отнема 2 ч 23 мин. Има 22 връзки на ден, с първото заминаване на 05:11 ч. и последното на 21:16 ч.. Възможно е да пътувате от Бари, Пулия до Alberobello от влак само за 5,87 лв. или за 31,11 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,87 лв..

Най-ниската цена5,87 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 23 мин
Връзка на ден22
Най-ниската цена5,87 лв.
Най-висока цена31,11 лв.
Първо заминаване05:11 ч.
Последно заминаване21:16 ч.
Разстояние49,17 km
ЗаминаванеБари, Пулия
ПристиганеAlberobello
ПревозвачиRegionale Veloce, Autobus

Влак Билети от Бари, Пулия до Alberobello

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Бари, Пулия до Alberobello с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бари, Пулия до Alberobello. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Бари, Пулия до Alberobello?

Когато пътувате от Бари, Пулия до Alberobello, можете да очаквате да платите средно около 13,52 лв.. Може да успеете да намерите цени до 5,87 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бари, Пулия до Alberobello. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бари, Пулия до Alberobello, можете да очаквате да платите средно около 13,52 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Бари, Пулия до Alberobello с влак?

Пътуването от Бари, Пулия до Alberobello с влак обикновено отнема 2 ч 23 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 49,17 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 23 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Бари, Пулия и Alberobello е около 49,17 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 23 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бари, Пулия и Alberobello продължават 1 ч 40 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Бари, Пулия до Alberobello?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бари, Пулия до Alberobello, който тръгва в 05:11 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:16 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бари, Пулия до Alberobello, който обикновено тръгва в 05:11 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:16 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бари, Пулия до Alberobello?

Ще можете да напуснете Бари, Пулия, като използвате спирки като Bari Central Station,Modugno Citta,Bari, Porto,Bari Airport Ferrotramviaria. Те ви свързват със спирки, включително ALBEROBELLO в Alberobello. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бари, Пулия, или в Alberobello, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бари, Пулия за Alberobello?

Маршрутът от Бари, Пулия до Alberobello се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бари, Пулия са средно 22 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бари, Пулия до Alberobello, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 22 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бари, Пулия до Alberobello. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бари, Пулия до Alberobello

Евтини билети за влак от Бари, Пулия до Alberobello
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бари, Пулия до Alberobello.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бари, Пулия до Alberobello, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бари, Пулия до Alberobello.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бари, Пулия до Alberobello

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,75 лв. до 10,84 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 19% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бари, Пулия до Alberobello

Най-евтините билети за влак Бари, Пулия - Alberobello могат да бъдат намерени само за 8,16 лв., ако имате късмет, или средно за 10,71 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,62 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Alberobello с влак

Когато пътувате до Alberobello с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Autobus and DB - Intercity от Бари, Пулия до Alberobello
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бари, Пулия до Alberobello от train.
съоръжения Autobus DB - Intercity
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти cross check
luggage Багаж cross check
food_and_drink Храни и напитки cross check

Бари, Пулия до Alberobello Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.44kg
Автобус
3.69kg
Полет
9.83kg
Кола
7.87kg
Какви са емисиите на CO2 за Бари, Пулия до Alberobello с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бари, Пулия и Alberobello са 3.44kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бари, Пулия и Alberobello? Като вземете влака между Бари, Пулия и Alberobello, ще спестите 6.39kg CO2 емисии спрямо полет, 0.25kg спрямо автобус и 4.43kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бари, Пулия до Alberobello?
Билет влак от Бари, Пулия до Alberobello е 13,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,87 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бари, Пулия до Alberobello?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бари, Пулия до Alberobello е 5,87 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бари, Пулия и Alberobello от влак?
Бари, Пулия до Alberobello е 49,17 km.
Колко време трае влак между Бари, Пулия и Alberobello?
Бари, Пулия до Alberobello е средно 2 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Какви компании работят от Бари, Пулия до Alberobello?
Бари, Пулия до Alberobello се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Regionale Veloce, Autobus and DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Бари, Пулия до Alberobello?
Бари, Пулия до Alberobello има средно 22 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бари, Пулия до Alberobello?
Най-ранният влак от Бари, Пулия до Alberobello тръгва на 05:11 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бари, Пулия до Alberobello?
Последният влак от Бари, Пулия до Alberobello тръгва на 21:16 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бари, Пулия до Alberobello?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,87 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бари, Пулия до Alberobello от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бари, Пулия и Alberobello е 1 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Бари, Пулия към Alberobello?
Да, има директен влак между Бари, Пулия и Alberobello.
Какви са емисиите на CO2 за Бари, Пулия до Alberobello от влак?
Пътуването на влак от Бари, Пулия до Alberobello създава 3.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бари, Пулия

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бари, Пулия

Други дестинации от Бари, Пулия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути