Влак Матера - Бари, Пулия цени от 14,28 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре 14,28 лв.
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Матера до Бари, Пулия с влак

Пътуването от Матера до Бари, Пулия от влак е 54,24 km и отнема 3 ч 29 мин. Има 80 връзки на ден, с първото заминаване на 05:46 ч. и последното на 20:45 ч.. Възможно е да пътувате от Матера до Бари, Пулия от влак само за 14,28 лв. или за 405,33 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,28 лв..

Най-ниската цена14,28 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 29 мин
Връзка на ден80
Най-ниската цена14,28 лв.
Най-висока цена405,33 лв.
Първо заминаване05:46 ч.
Последно заминаване20:45 ч.
Разстояние54,24 km
ЗаминаванеМатера
ПристиганеБари, Пулия
ПревозвачиRegionale Veloce, FreccialinkОще

Влак Билети от Матера до Бари, Пулия

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Матера до Бари, Пулия

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Матера до Бари, Пулия? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Матера до Бари, Пулия?

Цените на билетите за влак от Матера до Бари, Пулия варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Матера до Бари, Пулия ще струват 14,28 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 30,06 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Матера до Бари, Пулия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Матера до Бари, Пулия. Средно обаче ще платите около 30,06 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Матера до Бари, Пулия с влак?

При разстояние от 54,24 km между Матера и Бари, Пулия, обикновено отнема 3 ч 29 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 29 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Матера до Бари, Пулия обхваща разстояние от 54,24 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч 29 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 4 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Матера до Бари, Пулия по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Матера до Бари, Пулия?

Първият заминаващ за деня от Матера до Бари, Пулия тръгва в 05:46 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 20:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Матера и Бари, Пулия. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Матера в 05:46 ч., а последният - в 20:45 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Матера до Бари, Пулия могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Матера до Бари, Пулия?

Можете да тръгнете от Матера на спирки като Matera, Via Don Luigi Sturzo,Matera Centrale. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Бари, Пулия на следните спирки: Bari Central Station,Modugno Citta,Bari Airport Ferrotramviaria,Bari, Porto. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Матера и Бари, Пулия. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Матера до Бари, Пулия има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Матера до Бари, Пулия може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 80 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Матера до Бари, Пулия. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Матера до Бари, Пулия варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 80 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Матера до Бари, Пулия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Матера до Бари, Пулия

Евтини билети за влак от Матера до Бари, Пулия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Матера до Бари, Пулия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Матера до Бари, Пулия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Матера до Бари, Пулия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Матера до Бари, Пулия

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14,28 лв. до 166,33 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 91% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Матера до Бари, Пулия

Най-евтините билети за влак Матера - Бари, Пулия могат да бъдат намерени само за 13,50 лв., ако имате късмет, или средно за 37,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 113,53 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бари, Пулия с влак

Когато пътувате до Бари, Пулия с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FrecciaLink, интермодална услуга от Trenitalia, свързва пътуване с влак и автобус, за да свързва дестинации извън обсега на високоскоростните влакове. През лятото FrecciaLink обслужва живописни крайбрежни райони като Соренто и Пиомбино. През по-студените месеци той осигурява достъп до зашеметяващи планински дестинации, включително Кортина д'Ампецо и Мадона ди Кампилио. Освен това FrecciaLink улеснява пътуването до градове на изкуството като Асизи и Матера.

Frecciarossa, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания, е известна услуга за високоскоростни влакове в Италия. Влаковете FRECCIAROSSA, достигащи скорости до 300 км/ч, свързват големи градове, включително Рим, Милано, Неапол, Флоренция и Торино.

Типове билети и съоръжения от Матера до Бари, Пулия

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Frecciarossa при пътуване от Матера до Бари, Пулия.

Premium

Премиум услугата включва по-широка седалка, повече място за краката и достъп до допълнителни удобства като напитка за добре дошли и избор от вестници. Треньор 4 на влака Frecciarossa 1000 е запазен за ниво Premium.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard

Standard е основното ниво на обслужване и включва удобна седалка и достъп до основни услуги на борда. Вагони 5-8 са за ниво Стандарт със седалки покрити със сива еко кожа.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Executive

Екзекютив е най-високото ниво на обслужване и включва всички удобства на бизнес ниво, както и лична система за забавление и гурме ястия, сервирани от специален готвач на борда.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес услугата е предназначена за пътуващи по работа и включва всички удобства на ниво Premium, както и достъп до специален бизнес салон и приоритетно качване на борда. Автобуси 2 и 3 на Frecciarossa 1000 са запазени за бизнес ниво на обслужване.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Търсите спокойствие? Frecciarossa предлага определени тихи зони за бизнес класа, за да осигури спокойно пътуване, без разсейване.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Без значение от модела – било то ETR 500, ETR 600, ETR 700 или ETR 1000 – всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържа вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Заситите глада си в FrecciaBistrò, разположено в центъра на влака. Или, за допълнително удобство, поръчайте директно до вашето място чрез EasyBistrò на Portale FRECCE. Пътниците от премиум и бизнес класа получават безплатни закуски и напитки, докато пътниците от екзекютив класа се наслаждават на гурме ястия, подготвени от главния готвач Карло Крак.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
Услуги на борда Freccialink, Frecciarossa and Autobus от Матера до Бари, Пулия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Матера до Бари, Пулия от train.
съоръжения Freccialink Frecciarossa Autobus Frecciargento
quiet_zone Тиха зона check check cross check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check cross check
luggage Багаж check check cross check
accessibility Достъпност check check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check cross check
air_con Климатик check check cross check
bicycle Велосипед check check cross check
sleeper_couchette спално място cross check cross check

Матера до Бари, Пулия Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.8kg
Автобус
4.07kg
Полет
10.85kg
Кола
8.68kg
Какви са емисиите на CO2 за Матера до Бари, Пулия с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Матера и Бари, Пулия са 3.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Матера и Бари, Пулия? Като вземете влака между Матера и Бари, Пулия, ще спестите 7.05kg CO2 емисии спрямо полет, 0.27kg спрямо автобус и 4.88kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Матера до Бари, Пулия?
Билет влак от Матера до Бари, Пулия е 30,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,28 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Матера до Бари, Пулия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Матера до Бари, Пулия е 14,28 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Матера и Бари, Пулия от влак?
Матера до Бари, Пулия е 54,24 km.
Колко време трае влак между Матера и Бари, Пулия?
Матера до Бари, Пулия е средно 3 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 4 мин.
Какви компании работят от Матера до Бари, Пулия?
Матера до Бари, Пулия се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Regionale Veloce, Freccialink, InterCityNotte, Frecciarossa, Autobus and Frecciargento предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Матера до Бари, Пулия?
Матера до Бари, Пулия има средно 80 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Матера до Бари, Пулия?
Най-ранният влак от Матера до Бари, Пулия тръгва на 05:46 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Матера до Бари, Пулия?
Последният влак от Матера до Бари, Пулия тръгва на 20:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Матера до Бари, Пулия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,28 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Матера до Бари, Пулия от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Матера и Бари, Пулия е 2 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Матера към Бари, Пулия?
Да, има директен влак между Матера и Бари, Пулия.
Какви са емисиите на CO2 за Матера до Бари, Пулия от влак?
Пътуването на влак от Матера до Бари, Пулия създава 3.8kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Бари, Пулия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути