Намерете влак от Лом до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 19 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 06:40
Последно отпътуване: 20:00
Разстояние 35km

Сравнете най-добрите цени за влак от Лом до Видин

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Лом до Видин. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Лом до Видин?

За да стигнете до Видин с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Видин?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Лом до Видин от 2,85 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,40 лв..

Влакове от Лом до Видин


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Лом и Видин?

Влаковете до Видин могат да заминат от ЛОМ и да пристигнат на ВИДИН.

Колко влакови връзки има от Лом до Видин всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Лом до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Лом до Видин

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 21 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Видин за 2 hours and 10 minutes. Първият влак тръгва от Лом в 06:06, докато последният тръгва в 20:06.