Намерете влак от Лом до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 4 мин.
Връзки на ден 42
Първо заминаване: 04:45
Последно отпътуване: 18:20
Разстояние 124km

Евтини билети за влак от Лом до София на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Лом до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Лом до София?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Лом - София.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Лом до София?

Средната цена на билети за влак от Лом до София е 8,18 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Лом до София могат да бъдат около 4,95 лв..

Цена на билет Лом - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
13 лв. Още Още 13 лв. Още Още Още

Влакове от Лом до София


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до София и къде ще пристигнете?

Влаковете до София могат да заминат от ЛОМ и да пристигнат на СОФИЯ.

Колко влакови връзки има от Лом до София всеки ден?

Ако трябва да пътувате до София от Лом, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 11 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Лом до София и кога тръгват влаковете?

Първият влак до София тръгва в 04:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 3 hours and 58 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 3 hours and 38 minutes.