Намерете влак от Карлово до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,10 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 27 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 13:25
Последно отпътуване 13:25
разстояние 100 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Карлово до Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Каква е цената на билетите за влак от Карлово до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Карлово до Хасково също само за 4,10 лв., докато средната цена е 4,11 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Карлово до Хасково?

Обичате ли да пътувате с влак до Хасково от Карлово? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Карлово до Хасково, предлагани от Bdz.

Влакове от Карлово до Хасково

За кога са насрочени първите и последните влакове от Карлово до Хасково

Ще ви отнеме 4 ч. 27 мин. да стигнете в Хасково. Най-ранният влак тръгва от Карлово в 13:25, докато последният тръгва в 13:25.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Карлово до Хасково?

Влаковете до Хасково ще заминат от КАРЛОВО и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има до Хасково от Карлово с влак?

1 влакови връзки съществуват дневно до Хасково от Карлово. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Карлово до Хасково с влак, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.