Намерете влак от Карлово до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 27 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 09:35
Последно отпътуване: 18:35
Разстояние 100km

Сравнете най-добрите цени за влак от Карлово до Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Карлово до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Карлово до Хасково, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Карлово до Хасково също само за 4,10 лв., докато средната цена е 6,80 лв..

Влакове от Карлово до Хасково


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Хасково?

Влаковете заминават от Карлово от КАРЛОВО и пристигат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има до Хасково от Карлово с влак?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Карлово, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Карлово до Хасково и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Хасково тръгва в 09:09, последният е насрочен за 18:09. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 33 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 6 hours and 15 minutes.