Намерете влак от Карлово до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,63лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 45 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 03:37
Последно отпътуване: 18:36
Разстояние 119km

Евтини билети за влак от Карлово до Враца на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Карлово до Враца. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Карлово до Враца?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Карлово и Враца.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Враца?

Билетите за влак от Карлово до Враца струват средно 8,03 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,05 лв..

Влакове от Карлово до Враца


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Карлово и Враца?

Влаковете заминават от Карлово от КАРЛОВО и пристигат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Пътуване с влак до Враца от Карлово: колко връзки дневно има?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Карлово до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Враца с влак?

Първият влак до Враца тръгва в 03:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 7 hours and 46 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Враца за 5 hours and 30 minutes.