Намерете влак от Велинград до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,26лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 3 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 08:40
Последно отпътуване: 21:04
Разстояние 130km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Велинград до Хасково

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Велинград до Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Велинград до Хасково с влак?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Велинград до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Велинград до Хасково за 4,70 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 5,38 лв..

,

Влакове от Велинград до Хасково


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Велинград до Хасково?

Влаковете заминават от Велинград от ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ и пристигат на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Велинград до Хасково?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велинград до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Хасково и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 7 hours and 15 minutes, но средно отнема 7 hours and 56 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 08:04, докато последният тръгва от Велинград в 21:04.