Намерете влак от Велинград до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,15 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 2 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:35
Последно отпътуване 10:53
разстояние 130 km

Евтини билети за влак от Велинград до Хасково на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Велинград до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велинград до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Велинград до Хасково е 5,36 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Велинград до Хасково могат да бъдат около 5,15 лв..

Кои фирми пътуват от Велинград до Хасково с влак?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Велинград до Хасково

За колко време ще отидете от Велинград до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 7 ч. 2 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Хасково за 6 ч. 7 мин.. Първият влак тръгва от Велинград в 11:35, докато последният тръгва в 10:53.

Кои станции обслужват железопътната линия Велинград - Хасково?

Можете да хванете влака до Хасково на ВЕЛИНГРАД ЮГ and ВЕЛИНГРАД, който пристига на ХАСКОВО.

Тъй като пътуването между Велинград и Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Велинград до Хасково?

Ако желаете да отидете в Хасково от Велинград с влак, 2 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 2 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Велинград до Хасково с влак, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.