Влак Фрайбург - Берлин цени от 80,56 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Фрайбург до Берлин с влак

Пътуването от Фрайбург до Берлин от влак е 640,38 km и отнема 18 ч 4 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:45 ч. и последното на 20:00 ч.. Възможно е да пътувате от Фрайбург до Берлин от влак само за 80,56 лв. или за 86,14 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 80,56 лв..

Най-ниската цена80,56 лв.
Продължителност на пътуването18 ч 4 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена80,56 лв.
Най-висока цена86,14 лв.
Първо заминаване06:45 ч.
Последно заминаване20:00 ч.
Разстояние640,38 km
ЗаминаванеФрайбург
ПристиганеБерлин
ПревозвачиFlixTrain, FlixBus

Влак Билети от Фрайбург до Берлин

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Фрайбург до Берлин с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Фрайбург до Берлин. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Фрайбург до Берлин?

Цените на билетите за влак от Фрайбург до Берлин варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Фрайбург до Берлин ще струват 80,56 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 82,46 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Фрайбург до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Фрайбург до Берлин. Средно обаче ще платите около 82,46 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Фрайбург до Берлин с влак?

Средното време за пътуване е 18 ч 4 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 640,38 km от Фрайбург до Берлин. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Фрайбург до Берлин да отнеме повече от 18 ч 4 мин. Пътуването между Фрайбург и Берлин с влак обикновено отнема 18 ч 4 мин, за да се измине разстояние от 640,38 km. Най-краткото пътуване от Фрайбург до Берлин ще ви отнеме 14 ч 43 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Берлин е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Фрайбург до Берлин?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Фрайбург до Берлин, който тръгва в 06:45 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 20:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Фрайбург до Берлин, който обикновено тръгва в 06:45 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 20:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Фрайбург до Берлин?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Фрайбург и Берлин. Можете да започнете пътуването си в Фрайбург на спирки като Freiburg Breisgau Hbf,Kunzenweg, Freiburg im Breisgau,Freiburg Wiehre. Те се свързват със спирки, включително Berlin Hbf (tief),Berlin, Alexanderplatz,Berlin - Spandau,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Friedrichstraße,Berlin, ZOB,Berlin, Ostbahnhof,Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Ostkreuz station в Берлин. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Фрайбург до Берлин.

Колко пъти на ден има пътувания от Фрайбург до Берлин?

Ако искате да стигнете от Фрайбург до Берлин, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 9 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Фрайбург и Берлин. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 9 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Фрайбург до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Фрайбург до Берлин

Евтини билети за влак от Фрайбург до Берлин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Фрайбург до Берлин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Фрайбург до Берлин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Фрайбург до Берлин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Фрайбург до Берлин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берлин с влак

Когато пътувате до Берлин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Типове билети и съоръжения от Фрайбург до Берлин

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain при пътуване от Фрайбург до Берлин.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
Услуги на борда FlixTrain and FlixBus от Фрайбург до Берлин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Фрайбург до Берлин от train.
съоръжения FlixTrain FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check cross
sleeper_couchette спално място check cross

Фрайбург до Берлин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
44.83kg
Автобус
48.03kg
Полет
128.08kg
Кола
102.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Фрайбург до Берлин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Фрайбург и Берлин са 44.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Фрайбург и Берлин? Като вземете влака между Фрайбург и Берлин, ще спестите 83.25kg CO2 емисии спрямо полет, 3.2kg спрямо автобус и 57.63kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Фрайбург до Берлин?
Билет влак от Фрайбург до Берлин е 82,46 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 80,56 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Фрайбург до Берлин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Фрайбург до Берлин е 80,56 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Фрайбург и Берлин от влак?
Фрайбург до Берлин е 640,38 km.
Колко време трае влак между Фрайбург и Берлин?
Фрайбург до Берлин е средно 18 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч 43 мин.
Какви компании работят от Фрайбург до Берлин?
Фрайбург до Берлин се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixTrain and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Фрайбург до Берлин?
Фрайбург до Берлин има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Фрайбург до Берлин?
Най-ранният влак от Фрайбург до Берлин тръгва на 06:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Фрайбург до Берлин?
Последният влак от Фрайбург до Берлин тръгва на 20:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Фрайбург до Берлин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 80,56 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Фрайбург до Берлин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Фрайбург и Берлин е 14 ч 43 мин.
Има ли директен влак от Фрайбург към Берлин?
Да, има директен влак между Фрайбург и Берлин.
Какви са емисиите на CO2 за Фрайбург до Берлин от влак?
Пътуването на влак от Фрайбург до Берлин създава 44.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Фрайбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Фрайбург

Международни маршрути от Фрайбург и близките райони

Други дестинации от Фрайбург

Основни маршрути до Берлин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути