Намерете влак от Габрово до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 29 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 20:20
Разстояние 94km

Най-добрите оферти за вашия влак от Габрово до Димитровград, Област Хасково на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Димитровград, Област Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Габрово до Димитровград, Област Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Габрово до Димитровград, Област Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Габрово - Димитровград, Област Хасково.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Димитровград, Област Хасково?

Средната цена на билети за влак от Габрово до Димитровград, Област Хасково е 5,73 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Габрово до Димитровград, Област Хасково могат да бъдат около 4,45 лв..

Влакове от Габрово до Димитровград, Област Хасково


Тъй като пътуването между Габрово и Димитровград, Област Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Габрово от ГАБРОВО и пристигат на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Колко връзки дневно има до Димитровград, Област Хасково от Габрово с влак?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Габрово, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Габрово до Димитровград, Област Хасково и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 05:09, последният е насрочен за 20:09. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 23 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Димитровград, Област Хасково за 3 hours and 50 minutes.