Влак Blindenmarkt - Виена цени от 49,70 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Blindenmarkt до Виена с влак

Пътуването от Blindenmarkt до Виена от влак е 103,44 km и отнема 1 ч 25 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 14:15 ч. и последното на 16:15 ч.. Възможно е да пътувате от Blindenmarkt до Виена от влак само за 49,70 лв. или за 49,70 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 49,70 лв..

Най-ниската цена49,70 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 25 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена49,70 лв.
Най-висока цена49,70 лв.
Първо заминаване14:15 ч.
Последно заминаване16:15 ч.
Разстояние103,44 km
ЗаминаванеBlindenmarkt
ПристиганеВиена
ПревозвачиCityjet Express

Влак Билети от Blindenmarkt до Виена

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Blindenmarkt до Виена с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Blindenmarkt до Виена. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Blindenmarkt до Виена?

Цените ще варират, когато пътувате от Blindenmarkt до Виена. Средно обаче ще платите около 49,70 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 49,70 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Blindenmarkt до Виена. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Blindenmarkt до Виена ще ви струва 49,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Blindenmarkt до Виена с влак?

При разстояние от 103,44 km между Blindenmarkt и Виена, обикновено отнема 1 ч 25 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 25 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Blindenmarkt и Виена е около 103,44 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 25 мин. Обаче най-бързите маршрути между Blindenmarkt и Виена продължават 1 ч 21 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Blindenmarkt до Виена?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Blindenmarkt до Виена, който обикновено тръгва в 14:15 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 16:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Blindenmarkt до Виена, който обикновено тръгва в 14:15 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Blindenmarkt до Виена?

Можете да тръгнете от Blindenmarkt на спирки като Blindenmarkt b.Amstetten. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Виена на следните спирки: Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien, Hütteldorf,Wien Westbahnhof (U3),Wien Mitte,Wien Praterstern (U2),Wien, Hauptbahnhof,Vienna Erdberg (VIB),Wien Meidling (wlb),Wien Quartier Belvedere. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Blindenmarkt и Виена. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Blindenmarkt до Виена?

Ще можете да пътувате от Blindenmarkt до Виена, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Blindenmarkt до Виена, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 5 директни връзки от Blindenmarkt до Виена всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Blindenmarkt до Виена. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Blindenmarkt до Виена

Евтини билети за влак от Blindenmarkt до Виена
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Blindenmarkt до Виена.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Blindenmarkt до Виена, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Blindenmarkt до Виена.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Blindenmarkt до Виена

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Blindenmarkt до Виена

Най-евтините билети за влак Blindenmarkt - Виена могат да бъдат намерени само за 32,07 лв., ако имате късмет, или средно за 47,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 70,91 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Виена с влак

Когато пътувате до Виена с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Cityjet Express от Blindenmarkt до Виена
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Blindenmarkt до Виена от train.
съоръжения Cityjet Express
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Blindenmarkt до Виена Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.24kg
Автобус
7.76kg
Полет
20.69kg
Кола
16.55kg
Какви са емисиите на CO2 за Blindenmarkt до Виена с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Blindenmarkt и Виена са 7.24kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Blindenmarkt и Виена? Като вземете влака между Blindenmarkt и Виена, ще спестите 13.45kg CO2 емисии спрямо полет, 0.52kg спрямо автобус и 9.31kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Blindenmarkt до Виена?
Билет влак от Blindenmarkt до Виена е 49,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 49,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Blindenmarkt до Виена?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Blindenmarkt до Виена е 49,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Blindenmarkt и Виена от влак?
Blindenmarkt до Виена е 103,44 km.
Колко време трае влак между Blindenmarkt и Виена?
Blindenmarkt до Виена е средно 1 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Blindenmarkt до Виена?
Blindenmarkt до Виена има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Blindenmarkt до Виена?
Най-ранният влак от Blindenmarkt до Виена тръгва на 14:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Blindenmarkt до Виена?
Последният влак от Blindenmarkt до Виена тръгва на 16:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Blindenmarkt до Виена?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 49,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Blindenmarkt до Виена?
Има средно 5 от Blindenmarkt до Виена.
Кое е най-бързото време за пътуване между Blindenmarkt до Виена от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Blindenmarkt и Виена е 1 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Blindenmarkt към Виена?
Да, има директен влак между Blindenmarkt и Виена.
Какви са емисиите на CO2 за Blindenmarkt до Виена от влак?
Пътуването на влак от Blindenmarkt до Виена създава 7.24kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Blindenmarkt и близките райони

Основни маршрути до Виена

Други популярни маршрути