Намерете автобус от Шумен до Берлин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 146,65 лв.
Продължителност на пътуването 35 ч. 10 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 23:45
Последно отпътуване 22:45
разстояние 1 435 km

С автобус от Шумен до Берлин: с virail е по-лесно

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Шумен до Берлин в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Шумен до Берлин?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Шумен до Берлин само за 146,65 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 196,60 лв..

Автобуси от Шумен до Берлин

В колко часа тръгват автобусите за Берлин?

За да стигнете до Берлин от Шумен с автобус, ще ви отнеме около 35 ч. 10 мин. или дори : 33 ч. 25 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Шумен в 23:45, докато последният е в 22:45.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Шумен до Берлин, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко автобусни връзки има от Шумен до Берлин всеки ден?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Шумен до Берлин с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 2 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако желаете да отидете до Берлин от Шумен с автобус, 2 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че всички тези маршрути са недиректни линии. Следователно няма да останете в един автобус през цялото пътуване.