Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Виена до Кърджали

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кърджали

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Виена до Кърджали

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Виена до Кърджали. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Виена да се Кърджали с автобус

разстояние 1 015 km
Заминаване Виена
Пристигане Кърджали
Превозвачи Arda Tur

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Виена - Кърджали

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Виена до Кърджали с автобус?

Пътуването от Виена до Кърджали с автобус обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 1 016 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

В колко часа са заминаващите от Виена до Кърджали?

Първият отпътуващ през нощта от Виена до Кърджали тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Виена и Кърджали. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Виена до Кърджали?

Международно пътуване от Австрия до България може да започне в различни отправни точки. В Австрия ще можете да започнете пътуването си на следните спирки: Vienna Stadioncenter. В зависимост от вашата спирка за заминаване, можете да пристигнете в България на спирки като Централна автогара в Кърджали. Някои компании ще пътуват само до или от някои от тези спирки, така че може да се наложи да направите връзка по време на пътуването, за да достигнете желаната дестинация. Проверете Virail, за да видите както директни маршрути, така и свързващи пътувания, за да завършите това международно пътуване.

Ще можете да напуснете Виена, като използвате спирки като Vienna Stadioncenter. Те ви свързват със спирки, включително Централна автогара в Кърджали в Кърджали. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Виена, или в Кърджали, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Виена до Кърджали?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Виена до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване