Влак Велинград - Перник цени от 10,10 лв.

Започва от
10,10 лв.
откривам

Велинград до Перник с влак

Пътуването от Велинград до Перник от влак е 101,4 km и отнема 6 ч 35 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:40 ч. и последното на 21:49 ч.. Възможно е да пътувате от Велинград до Перник от влак само за 10,10 лв. или за 14,56 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,10 лв..

Най-ниската цена10,10 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 35 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена10,10 лв.
Най-висока цена14,56 лв.
Първо заминаване06:40 ч.
Последно заминаване21:49 ч.
Разстояние101,4 km
ЗаминаванеВелинград
ПристиганеПерник
Превозвачи

Влак Билети от Velingrad до Pernik

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуване от Велинград до Перник с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Велинград до Перник? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Велинград до Перник?

Най-евтините билети за влак от Велинград до Перник струват 10,10 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 12,66 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Велинград до Перник.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Велинград до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Велинград до Перник варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,66 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Велинград до Перник с влак?

Пътуването от Велинград до Перник с влак обикновено отнема 6 ч 35 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 101,4 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 35 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Велинград до Перник обхваща разстояние от 101,4 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 35 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 28 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Велинград до Перник по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Велинград до Перник?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Велинград до Перник, който тръгва в 06:40 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:49 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Велинград до Перник, който обикновено тръгва в 06:40 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:49 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Велинград до Перник?

В Велинград спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Перник, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Велинград до Перник?

Маршрутът от Велинград до Перник се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Велинград са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Велинград до Перник, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Велинград до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Velingrad до Pernik

Евтини билети за влак от Велинград до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Велинград до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Велинград до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Велинград до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Velingrad до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Велинград до Перник

Най-евтините билети за влак Велинград - Перник могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Велинград до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Велинград до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Велинград до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.1kg
Автобус
7.61kg
Полет
20.28kg
Кола
16.22kg
Какви са емисиите на CO2 за Велинград до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Велинград и Перник са 7.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Велинград и Перник? Като вземете влака между Велинград и Перник, ще спестите 13.18kg CO2 емисии спрямо полет, 0.51kg спрямо автобус и 9.12kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Велинград до Перник?
Билет влак от Велинград до Перник е 12,66 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,10 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Велинград до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Велинград до Перник е 10,10 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Велинград и Перник от влак?
Велинград до Перник е 101,4 km.
Колко време трае влак между Велинград и Перник?
Велинград до Перник е средно 6 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Велинград до Перник?
Велинград до Перник има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Велинград до Перник?
Най-ранният влак от Велинград до Перник тръгва на 06:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Велинград до Перник?
Последният влак от Велинград до Перник тръгва на 21:49 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Велинград до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,10 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Велинград до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Велинград и Перник е 5 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Велинград към Перник?
Да, има директен влак между Велинград и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Велинград до Перник от влак?
Пътуването на влак от Велинград до Перник създава 7.1kg CO2 емисии.

Отидете локално от Велинград

Уикенд бягства от Велинград

Международни маршрути от Велинград и близките райони

Други дестинации от Велинград

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути