Намерете влак от Карнобат до Сливен

Започва от
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Карнобат до Сливен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Карнобат до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Карнобат до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Карнобат до Сливен от Train е 54 км и отнема 42 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 00:45 и последното на 19:25. Възможно е да пътувате от Карнобат до Сливен от Train само за ∞ лв. или за -∞ лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването 42 мин.
Връзка на ден 8
Най-висока цена -∞ лв.
Първо заминаване 00:45
Последно заминаване 19:25
Разстояние 54 km
Заминаване Карнобат
Пристигане Сливен
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Карнобат до Сливен

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  -1°
  Feb 09
  Още
  -2°
  Feb 10
  Още
  -1°
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
7,51 лв.
Feb 04
Saturday
Още
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
Още
Feb 07
Tuesday
Още
Feb 08
Wednesday
-1°
Още
Feb 09
Thursday
-2°
Още

Най-доброто време за резервация на Карнобат - Сливен пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Карнобат до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
15.39kg
Влак
0.756kg
Автобус
3.672kg
Кола
2.646kg

Настаняване, което може да харесате в Сливен

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще отнеме, за да отида от Карнобат до Сливен с влак?

Пътуването от Карнобат до Сливен обхваща разстояние от 54 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 42 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 33 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Карнобат до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Карнобат до Сливен?

Първото пътуване през нощта тръгва от Карнобат в 00:45. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 19:25. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Карнобат и Сливен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Карнобат до Сливен?

Можете да тръгнете от Карнобат на спирки като КАРНОБАТ and Karnobat. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сливен на следните спирки: СЛИВЕН and Sliven. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Карнобат и Сливен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Карнобат за Сливен?

Точният брой на пътуванията от Карнобат до Сливен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Bdz. В особено натоварени дни може да има до 8 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Карнобат до Сливен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Карнобат до Сливен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 7 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване