Намерете влак от Разград до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,30лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 19 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 04:04
Последно отпътуване: 21:24
Разстояние 154km

Евтини билети за влак от Разград до Плевен на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Разград до Плевен: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Плевен с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Разград до Плевен от 7,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,28 лв..

Влакове от Разград до Плевен


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Разград и Плевен?

Влаковете заминават от Разград от РАЗГРАД и пристигат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Пътуване с влак до Плевен от Разград: колко връзки дневно има?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Разград до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Разград до Плевен

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 41 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 5 hours and 37 minutes. Първият влак тръгва от Разград в 04:08, докато последният тръгва в 21:08.