Намерете влак от Троян до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,45 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 59 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 07:10
Последно отпътуване 19:20
разстояние 84 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Троян до Горна Оряховица

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват билетите за влак от Троян до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Троян до Горна Оряховица от 3,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,87 лв..

Кои фирми пътуват от Троян до Горна Оряховица с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Троян и Горна Оряховица.

Влакове от Троян до Горна Оряховица

За кога са насрочени първите и последните влакове от Троян до Горна Оряховица

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 07:10, последният е насрочен за 19:20. Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 59 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 2 ч. 38 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Горна Оряховица?

Влаковете заминават от Троян от ТРОЯН и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Троян: колко връзки дневно има?

4 влакови връзки съществуват дневно до Горна Оряховица от Троян. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 4 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Троян до Горна Оряховица с влак, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 4 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.