Намерете влак от Троян до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,45лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 59 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 17:20
Разстояние 84km

Евтини билети за влак от Троян до Горна Оряховица на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Троян до Горна Оряховица с влак?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Средната цена на билети за влак от Троян до Горна Оряховица е 5,63 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Троян до Горна Оряховица могат да бъдат около 3,45 лв..

Влакове от Троян до Горна Оряховица


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Троян - Горна Оряховица?

Можете да хванете влака до Горна Оряховица на ТРОЯН, който пристига на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Троян: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Троян, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Горна Оряховица с влак?

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 05:12, последният е насрочен за 17:12. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 32 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 2 hours and 38 minutes.