Влак Москва - Нижни Новгород цени от 27,45 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Москва до Нижни Новгород с влак

Пътуването от Москва до Нижни Новгород от влак е 402,14 km и отнема 6 ч 15 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 10:35 ч. и последното на 20:55 ч.. Възможно е да пътувате от Москва до Нижни Новгород от влак само за 27,45 лв. или за 64,07 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,45 лв..

Най-ниската цена27,45 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 15 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена27,45 лв.
Най-висока цена64,07 лв.
Първо заминаване10:35 ч.
Последно заминаване20:55 ч.
Разстояние402,14 km
ЗаминаванеМосква
ПристиганеНижни Новгород
ПревозвачиRZD

Влак Билети от Москва до Нижни Новгород

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Москва до Нижни Новгород с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Москва до Нижни Новгород? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Москва до Нижни Новгород, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Москва до Нижни Новгород?

Най-евтините билети за влак от Москва до Нижни Новгород струват 27,45 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 39,76 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Москва до Нижни Новгород.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Москва до Нижни Новгород. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Москва до Нижни Новгород. Средно обаче ще платите около 39,76 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Москва до Нижни Новгород с влак?

Пътуването от Москва до Нижни Новгород с влак обикновено отнема 6 ч 15 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 402,14 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 15 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Москва и Нижни Новгород е около 402,14 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч 15 мин. Обаче най-бързите маршрути между Москва и Нижни Новгород продължават 5 ч 52 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Москва до Нижни Новгород?

Първият заминаващ за деня от Москва до Нижни Новгород тръгва в 10:35 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 20:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Москва и Нижни Новгород. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Москва в 10:35 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:55 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Москва и Нижни Новгород. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Москва до Нижни Новгород?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Москва и Нижни Новгород. Можете да започнете пътуването си в Москва на спирки като Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Metro Verknye Kotly,Sheremetyevo International Airport, SVO,Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Vnukovo International Airport, VKO,Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Zhukovsky International Airport,Metro Okruzhnaya. Те се свързват със спирки, включително Московский вокзал,Nijnii Novgorod (RU) в Нижни Новгород. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Москва до Нижни Новгород.

Колко пътувания от Москва до Нижни Новгород има всеки ден?

Маршрутът от Москва до Нижни Новгород се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Москва са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Москва до Нижни Новгород, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 8 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Москва до Нижни Новгород. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Москва до Нижни Новгород

Евтини билети за влак от Москва до Нижни Новгород
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Нижни Новгород.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Нижни Новгород, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Нижни Новгород.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Москва до Нижни Новгород

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,50 лв. до 40,04 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 69% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Москва до Нижни Новгород

Най-евтините билети за влак Москва - Нижни Новгород могат да бъдат намерени само за 13,31 лв., ако имате късмет, или средно за 33,97 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 43,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нижни Новгород с влак

Когато пътувате до Нижни Новгород с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Москва до Нижни Новгород Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
28.15kg
Автобус
30.16kg
Полет
80.43kg
Кола
64.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Нижни Новгород с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Москва и Нижни Новгород са 28.15kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Москва и Нижни Новгород? Като вземете влака между Москва и Нижни Новгород, ще спестите 52.28kg CO2 емисии спрямо полет, 2.01kg спрямо автобус и 36.19kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Москва до Нижни Новгород?
Билет влак от Москва до Нижни Новгород е 39,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,45 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Нижни Новгород?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Нижни Новгород е 27,45 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Нижни Новгород от влак?
Москва до Нижни Новгород е 402,14 km.
Колко време трае влак между Москва и Нижни Новгород?
Москва до Нижни Новгород е средно 6 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 52 мин.
Колко влак на ден преминават от Москва до Нижни Новгород?
Москва до Нижни Новгород има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Москва до Нижни Новгород?
Най-ранният влак от Москва до Нижни Новгород тръгва на 10:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Москва до Нижни Новгород?
Последният влак от Москва до Нижни Новгород тръгва на 20:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Нижни Новгород?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 27,45 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Москва до Нижни Новгород?
Има средно 8 от Москва до Нижни Новгород.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Нижни Новгород от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Москва и Нижни Новгород е 5 ч 52 мин.
Има ли директен влак от Москва към Нижни Новгород?
Да, има директен влак между Москва и Нижни Новгород.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Нижни Новгород от влак?
Пътуването на влак от Москва до Нижни Новгород създава 28.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от Москва

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Свързани маршрути

Други популярни маршрути