Намерете влак от Нова Загора до Свиленград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свиленград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,73лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 13 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 02:43
Последно отпътуване: 20:04
Разстояние 81km

Евтини билети за влак от Нова Загора до Свиленград на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Нова Загора до Свиленград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Нова Загора до Свиленград?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Нова Загора и Свиленград.

Колко струват билетите за влак от Нова Загора до Свиленград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Нова Загора до Свиленград от 4,40 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,73 лв..

Влакове от Нова Загора до Свиленград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Нова Загора до Свиленград?

Можете да хванете влака до Свиленград на НОВА ЗАГОРА, който пристига на СВИЛЕНГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Свиленград от Нова Загора с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Нова Загора до Свиленград с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Нова Загора до Свиленград

С най-бързите връзки ще бъдете в Свиленград за 4 hours and 2 minutes, но средно отнема 5 hours and 9 minutes. Първият влак, водещ до Свиленград е в 02:01, докато последният тръгва от Нова Загора в 20:01.