Намерете влак от Силистра до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 34 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 04:40
Последно отпътуване: 19:20
Разстояние 136km

Сравнете най-добрите цени за влак от Силистра до Борово, Област Русе

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Силистра до Борово, Област Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Силистра до Борово, Област Русе с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Силистра до Борово, Област Русе, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Силистра до Борово, Област Русе?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Силистра до Борово, Област Русе от 5,65 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,08 лв..

Влакове от Силистра до Борово, Област Русе


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Борово, Област Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете до Борово, Област Русе заминават от Силистра от СИЛИСТРА и пристигат на БОРОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Борово, Област Русе от Силистра с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Силистра до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Борово, Област Русе и колко време е пътуването?

Първият влак до Борово, Област Русе тръгва в 04:01, докато последният в 19:01. Пътуването продължава средно 6 hours and 34 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Борово, Област Русе за 5 hours and 19 minutes.