Намерете влак от Пловдив до Свиленград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свиленград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 9 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 06:10
Последно отпътуване: 23:48
Разстояние 127km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Свиленград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Свиленград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Свиленград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Свиленград с влак?

За да стигнете до Свиленград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Свиленград?

Билетите за влак от Пловдив до Свиленград струват средно 4,43 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,70 лв..

Влакове от Пловдив до Свиленград


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Свиленград?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на СВИЛЕНГРАД.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Свиленград всеки ден?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Свиленград с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Пловдив до Свиленград с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Свиленград тръгва в 06:11, последният е насрочен за 23:11. Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 57 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Свиленград за 1 hour and 43 minutes.