Влак Кулата - София цени от 10,06 лв.

Започва от
10,06 лв.

Кулата до София с влак

Пътуването от Кулата до София от влак е 146,34 km и отнема 4 ч 41 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 05:00 ч. и последното на 17:20 ч.. Възможно е да пътувате от Кулата до София от влак само за 10,06 лв. или за 11,62 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,06 лв..

Най-ниската цена10,06 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 41 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена10,06 лв.
Най-висока цена11,62 лв.
Първо заминаване05:00 ч.
Последно заминаване17:20 ч.
Разстояние146,34 km
ЗаминаванеКулата
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Kulata до Sofia

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Кулата до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кулата до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Кулата до София?

Когато пътувате от Кулата до София, можете да очаквате да платите средно около 11,25 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,06 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кулата до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 11,25 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кулата до София.

Колко време отнема да се стигне от Кулата до София с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 41 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 146,34 km от Кулата до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Кулата до София да отнеме повече от 4 ч 41 мин. Пътуването между Кулата и София с влак обикновено отнема 4 ч 41 мин, за да се измине разстояние от 146,34 km. Най-краткото пътуване от Кулата до София ще ви отнеме 3 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кулата до София?

Ще можете да напуснете Кулата, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кулата, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Кулата до София?

Ще можете да пътувате от Кулата до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Кулата до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Кулата до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 7 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Kulata до Sofia

Евтини билети за влак от Кулата до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кулата до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кулата до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кулата до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Kulata до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,86 лв. до 11,06 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 83% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кулата до София

Най-евтините билети за влак Кулата - София могат да бъдат намерени само за 5,66 лв., ако имате късмет, или средно за 9,08 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,11 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кулата до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кулата до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кулата до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.24kg
Автобус
10.98kg
Полет
29.27kg
Кола
23.41kg
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кулата и София са 10.24kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кулата и София? Като вземете влака между Кулата и София, ще спестите 19.03kg CO2 емисии спрямо полет, 0.74kg спрямо автобус и 13.17kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кулата до София?
Билет влак от Кулата до София е 11,25 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кулата до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кулата до София е 10,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кулата и София от влак?
Кулата до София е 146,34 km.
Колко време трае влак между Кулата и София?
Кулата до София е средно 4 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 30 мин.
Колко влак на ден преминават от Кулата до София?
Кулата до София има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кулата до София?
Най-ранният влак от Кулата до София тръгва на 05:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кулата до София?
Последният влак от Кулата до София тръгва на 17:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кулата до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кулата до София?
Има средно 1 от Кулата до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кулата до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кулата и София е 3 ч 30 мин.
Има ли директен влак от Кулата към София?
Да, има директен влак между Кулата и София.
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до София от влак?
Пътуването на влак от Кулата до София създава 10.24kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кулата

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кулата

Международни маршрути от Кулата и близките райони

Други дестинации от Кулата

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути