Намерете влак от Кулата до Петрич

Кулата до Петрич с влак

Пътуването от Кулата до Петрич от влак е 12,66 km и отнема 0 ч 46 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 06:05 ч. и последното на 21:00 ч.. Възможно е да пътувате от Кулата до Петрич от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 46 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване06:05 ч.
Последно заминаване21:00 ч.
Разстояние12,66 km
ЗаминаванеКулата
ПристиганеПетрич
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Кулата до Петрич с Virail

Планирате да пътувате от Кулата до Петрич? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Кулата до Петрич с влак?

Средно билетът за влак от Кулата до Петрич ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кулата до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Кулата до Петрич. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Кулата до Петрич с влак?

При разстояние от 12,66 km между Кулата и Петрич, обикновено отнема 0 ч 46 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 46 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Кулата до Петрич обхваща разстояние от 12,66 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 46 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 30 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кулата до Петрич по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Кулата до Петрич?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Кулата до Петрич, който тръгва в 06:05 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Кулата в 06:05 ч., а последният - в 21:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Кулата до Петрич могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кулата до Петрич?

В Кулата спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Петрич, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Кулата до Петрич?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Кулата до Петрич. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Кулата, които пътуват директно до Петрич. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кулата до Петрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кулата до Петрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кулата до Петрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кулата до Петрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кулата до Петрич

Най-евтините билети за влак Кулата - Петрич могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Петрич с влак

Когато пътувате до Петрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кулата до Петрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кулата до Петрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кулата до Петрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.89kg
Автобус
0.95kg
Полет
2.53kg
Кола
2.03kg
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Петрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кулата и Петрич са 0.89kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кулата и Петрич? Като вземете влака между Кулата и Петрич, ще спестите 1.64kg CO2 емисии спрямо полет, 0.06kg спрямо автобус и 1.14kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Кулата и Петрич от влак?
Кулата до Петрич е 12,66 km.
Колко време трае влак между Кулата и Петрич?
Кулата до Петрич е средно 0 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 30 мин.
Колко влак на ден преминават от Кулата до Петрич?
Кулата до Петрич има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кулата до Петрич?
Най-ранният влак от Кулата до Петрич тръгва на 06:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кулата до Петрич?
Последният влак от Кулата до Петрич тръгва на 21:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кулата до Петрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кулата и Петрич е 0 ч 30 мин.
Има ли директен влак от Кулата към Петрич?
Да, има директен влак между Кулата и Петрич.
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Петрич от влак?
Пътуването на влак от Кулата до Петрич създава 0.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кулата

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кулата

Международни маршрути от Кулата и близките райони

Други дестинации от Кулата

Основни маршрути до Петрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути