Влак Кулата - Перник цени от 10,00 лв.

Започва от
10,00 лв.

Кулата до Перник с влак

Пътуването от Кулата до Перник от влак е 138,22 km и отнема 3 ч 25 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:00 ч. и последното на 17:20 ч.. Възможно е да пътувате от Кулата до Перник от влак само за 10,00 лв. или за 10,02 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,00 лв..

Най-ниската цена10,00 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 25 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена10,00 лв.
Най-висока цена10,02 лв.
Първо заминаване05:00 ч.
Последно заминаване17:20 ч.
Разстояние138,22 km
ЗаминаванеКулата
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Kulata до Pernik

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Кулата до Перник с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кулата до Перник. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Кулата до Перник?

Средно билетът за влак от Кулата до Перник ще ви струва 10,00 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 10,00 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кулата до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Кулата до Перник, можете да очаквате да платите средно около 10,00 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Кулата до Перник с влак?

При разстояние от 138,22 km между Кулата и Перник, обикновено отнема 3 ч 25 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 25 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Кулата и Перник продължава около 138,22 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 25 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 46 мин. Ако се опитвате да стигнете от Кулата до Перник възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки се използват при пътуване от Кулата до Перник?

Можете да тръгнете от Кулата на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Перник на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Кулата и Перник. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Кулата за Перник?

Ако искате да стигнете от Кулата до Перник, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Кулата и Перник. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Kulata до Pernik

Евтини билети за влак от Кулата до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кулата до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кулата до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кулата до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Kulata до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кулата до Перник

Най-евтините билети за влак Кулата - Перник могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кулата до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кулата до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кулата до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.68kg
Автобус
10.37kg
Полет
27.64kg
Кола
22.11kg
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кулата и Перник са 9.68kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кулата и Перник? Като вземете влака между Кулата и Перник, ще спестите 17.96kg CO2 емисии спрямо полет, 0.69kg спрямо автобус и 12.43kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кулата до Перник?
Билет влак от Кулата до Перник е 10,00 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кулата до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кулата до Перник е 10,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кулата и Перник от влак?
Кулата до Перник е 138,22 km.
Колко време трае влак между Кулата и Перник?
Кулата до Перник е средно 3 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 46 мин.
Колко влак на ден преминават от Кулата до Перник?
Кулата до Перник има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кулата до Перник?
Най-ранният влак от Кулата до Перник тръгва на 05:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кулата до Перник?
Последният влак от Кулата до Перник тръгва на 17:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кулата до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кулата до Перник?
Има средно 1 от Кулата до Перник.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кулата до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кулата и Перник е 2 ч 46 мин.
Има ли директен влак от Кулата към Перник?
Да, има директен влак между Кулата и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Перник от влак?
Пътуването на влак от Кулата до Перник създава 9.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кулата

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кулата

Международни маршрути от Кулата и близките райони

Други дестинации от Кулата

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути