Train Illustration

Намерете влак от Нова Загора до Айтос

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Нова Загора до Айтос

Кой е най-добрият начин да се стигне от Нова Загора до Айтос? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Нова Загора до Айтос, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Нова Загора да се Айтос с влак

разстояние 104 km
Заминаване Нова Загора
Пристигане Айтос
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Нова Загора - Айтос

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

13 лв.

Дата
понеделник 12 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Nova Zagora Patriarh Evtimiy - Aytos Bus Station
03:12 - 05:15
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
2 ч. 3 мин.
CO2: 3.65kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Нова Загора до Айтос с влак?

Разстоянието между Нова Загора и Айтос е приблизително 104 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

Кога тръгват заминаващите от Нова Загора до Айтос?

Първият отпътуващ през нощта от Нова Загора до Айтос тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Нова Загора и Айтос. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Нова Загора до Айтос?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Нова Загора и Айтос. Можете да започнете пътуването си в Нова Загора на спирки като НОВА ЗАГОРА. Те се свързват със спирки, включително АЙТОС в Айтос. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Нова Загора до Айтос.

Колко ежедневни пътувания има от Нова Загора до Айтос?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване